Kuva: Getty Images

Huono rakkausonni seuraa Johnny Deppin ex-vaimoa: "Parisuhteeni ovat ystäväpiirissäni vitsi"

02.11.2018 21:45 - Senja Rapila

Naisen parisuhteet eivät ole ottaneet tuulta alleen.

Näyttelijä Johnny Deppin kanssa seurustellut ja naimisissa ollut Amber Heard, 32, on keskustellut Marie Claire UK -lehden kanssa epäonnistuneista romansseistaan. Hän on muun muassa seurustellut avioeronsa jälkeen miljardööri Elon Muskin kanssa, näyttelijä Sean Pennin ja Sean Farisin kanssa. Tällä hetkellä nainen on tiettävästi sinkku.

Heard kuitenkin uskoo, että hänellä on vielä mahdollisuus löytää tasapainoinen suhde, vaikka aiemmat suhteet ovatkin päättyneet, osa ikävästikin.

- "Terveet" ihmiset eivät pakosti vedä minua puoleensa, mutta minulla on toivoa. Toivon, että löydän rehellisen ihastuksen ihmiseen, joka on terve. Haluan sitä kovin, Heard on kommentoinut.

Bi-seksuaali Heard vastasi myös, että hänellä on huomattavasti parempi maku naisten suhteen, sillä miesten joukosta hän onnistuu löytämään usein ne kaikista vaikeimmat yksilöt. Heard seurusteli yhteensä neljän vuoden ajan naisvalokuvaaja Tasya Van Reen kanssa.

- Läheisessä, pienessä ystäväpiirissäni minun parisuhteeni ovat yksi iso vitsi. Kun olin Tasyan kanssa, he sanoivat ettei meno voi muuttua oudommaksi. Ja sitten...

Lähde: Metro

Lue myös: Johnny Depp avautui ensimmäistä kertaa erostaan - entinen vaimo teki hänestä hirviön

Lue myös: Kuka kertoo totuuden? Likaiset yksityiskohdat Johnny Deppin ja Amber Heardin erosta lisääntyivät

Kilpailut

Uusimmat