Kuva: Shutterstock

Fetissimalli tienaa vuodessa hurjia summia - "Helppoa ja hauskaa rahaa"

05.11.2018 19:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Roxy Sykes -niminen nainen tienaa vuodessa noin 100 000 puntaa.

Maailma on täysi erilaisia intohimoja sekä fetissejä, joihin ihmiset ovat valmiita käyttämään huomattavia summia rahaa. Monesti ne saattavat olla vaiettuja asioita, joita tehdään vain suljettujen ovien takana tai muilta piilossa.

Roxy Sykes on esimerkki ihmisestä, joka tekee hurjaa tiliä muiden ihmisten fetisseillä. Nainen väittää, että tienaa vuodessa noin 100 000 puntaa, eli noin 114 000 euroa, pelkästään sillä, että työskentelee fetissimallina.

Naisen työhön kuuluu, että hän näyttelee jalkojaan Instagramissa, mutta käy myös kauppaa seuraajiensa kanssa. Naisen fanit nimittäin haluavat ostaa tältä käytettyjä sukkia sekä kenkiä: Hinnat näiden välillä liikkuvat 20 punnasta noin 200 puntaan ja Roxy kertookin, että parhaimpina kuukausina hän tienaa 8000 puntaa, eli noin 9000 euroa.

- Postailen ihmisille videoita ja kuvia jaloistani. Fanit innostuvat niistä kovasti ja haluavat päästä tekemään lähempää tuttavuutta. Tämän takia myyn sitten sukkiani ja kenkiäni. Saatan myös myydä kuvia jaloistani jollekin yksityisesti, jos hän niin vaatii, Sykes kertoo Ladbible-sivustolle.

Sykes näkee työssään ainoastaan positiivisia puolia.

- Autan ihmisiä saamaan haluamansa ja toteutan heidän fetissejään. Saan itse tehdä töitä kotoa käsin sekä nautin tästä suuresti. Miksi ihmeessä lopettaisin tätä ennen kuin asiakkaat lähtevät? Helppoa ja hauskaa rahaa.

Nainen kertoo, että hänen perheensä ymmärtää hänen työtään hyvin. Myöskään kumppaneilla ei ole ollut valittamisen aihetta. Sykes rohkaiseekin useita tekemään samankaltaisia hommia.

- Tämähän on tietynlaista asiakaspalvelua. Olen itsekin kouluttanut fetissialalle useita ja suosittelen sitä lämpimästi. Tässä ei ketään kuitenkaan käytetä hyväksi.

Lue myös: Puhelinseksin ammattilainen paljastaa: Oudoimmat pyynnöt, jotka minulle on esitetty

Lue myös: Oudoimmat seksifetissit listattiin - yksi kiihottuu kyynelistä, toinen ilmapalloista

Lue myös: Onko sinulla salaisia seksihaaveita? Kuumat fetissit arvioinnissa

Lähde: LadBible

Kilpailut

Uusimmat