Kuva: Getty Images

Selena Gomez nähtiin ensimmäisen kerran psykiatriseen sairaalaan joutumisen jälkeen

08.11.2018 09:15 - Katariina Auvinen - Luettu 2 274 kertaa

Nainen huusi ja repi tippaletkuja irti itseltään, kun hän joutui terveysongelmien vuoksi sairaalaan kuukausi sitten.

Laulaja Selena Gomez, 26, joutui psykiatriseen hoitolaitokseen kuukausi sitten, koska hän oli saanut todellisen hermoromahduksen oltuaan lääkärin juttusilla. Gomez on toipunut viime vuonna tehdystä munuaisensiirrosta, koska hän kärsi punahukasta, joka on krooninen sairaus. 

Punahukka piti olla selätetty, mutta naisen terveys otti askeleen huonompaan suuntaan kesän jälkeen, jota Gomezin mieli ei kestänyt. Hän oli mennyt täysin pois tolaltaan jouduttuaan sairaalaan, jonka vuoksi hänet oli siirretty suoraan hoitolaitokseen. 

Nyt Gomezin on nähty lähtevän hoitolaitoksesta tasan kuukauden jälkeen. Nainen käveli itsevarmoin askelin nahkatakissaan ja punaruutuisissa housuissaan autoonsa.

Gomezin kerrotaan saaneen terapiaa, jolla hoidetaan useita eri mielenterveysongelmia. Sen enempää julkisuuteen ei ole tihkunut tietoa naisen hyvinvoinnista. 

Fanit ovat spekuloineet olisiko naisen hermoromahduksen aiheuttanut sittenkin Gomezin entinen on/off-poikaystävä Justin Bieber. Bieber löysi pian parin eron jälkeen rinnalleen Hailey Baldwinin, jonka kanssa hän on naimisissa. Lähipiirin mukaan kaunotar ei kestänyt tätä, koska hän pitää itseään vielä oikeana henkilönä Justin Bieberille. 

Naisen nähtiin lähtevän eilen hoitolaitoksesta. (kuva: Getty Images )

Lue myös: Selena Gomez joutui psykiatriseen hoitolaitokseen - repi tippaletkuja irti ja huusi sairaalassa

Lähde: Daily Mail 

Uusimmat