Kuva: Getty Images

Nicole Kidman avautui huonoista väleistään adoptiolapsiinsa - ei ole nähnyt lapsiaan vuosiin

08.11.2018 08:45 - Katariina Auvinen

Kidman kadotti yhteyden lapsiinsa, kun hän erosi Tom Cruisesta.

Näyttelijä Nicole Kidmanilla, 51, on kaksi biologista lastan nykyisen miehensä Keith Urbanin kanssa. Kidman oli pitkään naimisissa näyttelijä Tom Cruisen kanssa 1990-luvulla. Nainen on kertonut, että pari yritti saada tuolloin omia lapsia, mutta Kidman kärsi kaksi keskenmenoa, jonka jälkeen he adoptoivat kaksi lasta, Isabellan ja Connorin

Kidman ei ole nähnyt jo aikuisia adoptiolapsiaan pitkään aikaan. Lähipiirin mukaan lapset eivät saisi olla yhteydessä kasvattiäitiinsä, koska tämä ei kuulu skientologian piiriin, jossa niin Cruise kuin lapsetkin ovat mukana. 

Kidman itse on nyt kommentoinut ensimmäistä kertaa suhdettaan adoptiolapsiinsa. 

- He ovat aikuisia ja tekevät omat päätöksensä, tähti napautti antamassaan haastattelussa. Heidän on pitänyt tehdä päätöksiä skientologian vuoksi ja heidän äitinään, minä kuitenkin rakastan heitä, Kidman kertoo. 

Kidman on ollut hyvin vaitonainen omasta osallistumisestaan skientologiaan, kun hän vielä seurusteli Tom Cruisen kanssa. Hän on kertonut tämän olevan tietoinen valinta. 

Isabella ja Connor ovat molemmat jo yli 20-vuotiaita. He eivät itse ole kommentoineet suhdettaan äitiinsä millään tavalla. 

(kuva: Getty Images )

(kuva: Getty images )

Lue myös: Nuoren Nicole Kidmanin ulkonäkö hämmentää - uskoisitko, että kuvassa on tähti itse?

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat