Kuva: Shutterstock

Noiduttu nukke riivaa naisen elämää - "En uskalla heittää sitä pois"

12.11.2018 22:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Nukke oli pelottanut naisen poikaystävän pois.

Perussa on tapahtunut karmiva kummitustapahtuma. Eräs paikallinen nainen, Berliz, väittää, että noiduttu nukke on riivannut häntä jo pitkään. Nainen kertoo, että oli saanut nuken lahjaksi äidiltään ja sen jälkeen talossa oli alkanut tapahtumaan kummia.

Nukke oli ensin menettänyt hiuksensa. Sen jälkeen se oli muun muassa kääntynyt tuijottamaan Berliziä kesken yön ja tätä nainen oli säikähtänyt toden teolla. Myös muita outoja asioita oli sattunut nuken tulon jälkeen - tavarat olivat tippuneet seiniltä ja oudot äänet olivat vallanneet huoneita.

- Eräs päivä kirkas valo muuttui pimeäksi ja raamattu tippui tv:n päältä. Aloin itkemään ja yhtäkkiä valot sammuivat ja varjot seurasivat minua, Berliz kertoi Mirror-lehden haastattelussa.

Lopullisen järkytyksen Berliz koki, kun nukke oli käynyt hänen poikaystävänsä kimppuun. Nukke oli tarttunut miestä jalasta sekä hakannut tätä. Poikaystävä oli pelästynyt ja rientänyt Berlizin luota pois. 

- En uskalla heittää nukkea pois, sillä pelkään, että silloin vasta alkaisikin tapahtumaan pelottavia asioita, nainen sanoo.

Mirror-lehden -haastattelun voit katsoa tästä ja YouTube-videon alta. Videota ei suositella herkille. 

Lue myös: Kummitus tallentui turistien ryhmäkuvaan - löydätkö sen?

Lue myös: Poika luuli nähneensä kummituksen - taustalta paljastuikin paljon karmivampi tarina

Lue myös: Uskallatko katsoa? Video esittelee ihmisten kuvaamia kummitushavaintoja

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat