Kuva: Shutterstock

Poika luuli nähneensä kummituksen - taustalta paljastuikin paljon karmivampi tarina

10.11.2018 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Henkilön äiti oli paljastanut tarinan oikean puolen.

Tuntematon ihminen jakoi Reddit-palvelussa karmivan tarinan menneisyydestään. Henkilö kertoi, että hänen veljensä oli nähnyt kummituksen 20 vuotta sitten, mutta tilanteesta paljastuikin paljon ahdistavampi puoli.

"Veljeni väitti nähneensä kummituksen 20 vuotta sitten ja häntä pelotti kauan mennä yksin vessaan. Luulimme kauan, että kyseessä oli ollut oikeasti kummitus", anonyymi kirjoitti Redditissä.

Kummitustarinalla olikin paljon karmivampi tarina taustalla. Henkilön äiti paljasti nimittäin vuosikymmenten jälkeen, että kyseessä ei ollut kummitus, vaan joku mies, joka oli päässyt taloon sisään. Äiti itse oli herännyt yöllä meteliin ja huomannut tuntemattoman miehen tuijottavan häntä. Äiti oli ottanut paniikissa isän pistoolin yöpöydän laatikosta, mutta hahmo oli paennut nopeasti ikkunasta.

Kun äiti oli kuvaillut miestä poliisille, olivat tuntomerkit osuneet vankiin, joka poliisilla oli kadoksissa. Vankia epäiltiin murhasta.

Anonyymi henkilö ajatteli, että kummitusta pahempia asioita ei voisi olla, mutta kyllä niitä onkin. Tarina puistattaa häntä yhä.

Mitä ihmettä murhaajalla oli ollut mielessä?

Lue myös: Uskallatko katsoa? Video esittelee ihmisten kuvaamia kummitushavaintoja

Lue myös: Kummitus tallentui turistien ryhmäkuvaan - löydätkö sen?

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat