Kuva: Getty Images

Kim Kardashianin talo säilyi vahingoittumattomana tuhoisassa maastopalossa - erikoinen syy selvisi

13.11.2018 08:15 - Katariina Auvinen

Nainen palkkasi yksityisiä palomiehiä pitämään huolta, ettei liekit koskisi heidän tonttiinsa.

Useat julkkikset ovat menettäneet kotinsa Kaliforniassa maastopalojen seurauksena. Tuhoisassa maastopalossa on myös menettänyt henkensä useita ihmisiä ja uhrilukujen pelätään vielä nousevan. Muun muassa Robin Thicken tyttöystävä jakoi kuvan sosiaalisessa mediassa talonsa raunioista. 

Sen sijaan Kim Kardashianin ja Kanye Westin miljoonakartano säästyi kuin ihmeen kaupalla. Syy on kuitenkin yksinkertainen, koska Kardashian palkkasi yksityisiä palomiehiä suojelemaan tonttiaan maastopaloilta. 

Kardashian ja West joutuivat jättämään miljoonakartanonsa ja lentämään muualle palon riehuessa Hollywood-kukkuloilla. Daily Mail -julkaisun mukaan teko luultavimmin pelasti koko naapuruston, koska pariskunnan kodin palo olisi aiheuttanut domino-efektin, jossa olisi tuhoutunut muutkin lähiseudun asunnot. 

Naapurustossa ollaan pariskunnalle erittäin kiitollisia, koska palomiehet pitivät silmällä sitä, ettei viereisetkään rakennukset palaisi. 

Sen sijaan sosiaalisen median puolella Kardashiania on niin kiitelty kuin arvosteltu. Toiset pitävät häntä itsekkäänä sen suhteen, ettei nainen auttanut useampia palkattujen palomiesten avulla, mutta useat ovat kiitollisia naiselle. 

Lue myös: Kim Kardashianin asu on kuin optinen harha - kurveja korostava mekko sai rajua kritiikkiä

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat