Kuva: Katariina Auvinen

Suosikkinäyttelijä Kalle Lamberg, 31, pahimmasta Posse-tempustaan - "Se poltti jokaisen aukon"

23.11.2018 14:15 - Katariina Auvinen

Kalle Lambergin Posse-televisiosarjan kausi on nyt taputeltu.

Näyttelijä Kalle Lamberg, 31, on ilahduttanut suomalaisia tämän syksyn Posse-televisio-ohjelmassa. Miehen ensimmäinen kausi on nyt paketissa ja mukaan jäi mustelmien ja kipujen lisäksi pääasiallisesti hyvät muistot. 

- Kausi oli juuri sellainen kuin ajattelinkin eli kaikki paikat ovat niin rikki, etten pääse aamuisin sängystä ylös. Sen lisäksi käsissäni ei ole karvoja, koska kaikki on revitty pois. Nyt voin sentään vetää joulunajan happea, kunnes toinen kausi starttaa, Lamberg nauraa. 

Viihdeohjelmassa nähdään vieraita, tehdään temppuja sekä haastetaan ihmisiä mukaan peleihin. Mieleenpainuvimman tempun jälkeen Lamberg joutui viettämään aikaa kylmässä suihkussa todella pitkän ajan. 

- Se oli muistaakseni jakso kahdeksan, jossa pelasimme niin sanottua pöllypalloa. Pöydällä oli erilaisia jauhoja, joita piti puhaltaa, mutta temppua ei testattu ennen livelähetyksiä. Pöydällä oli nimittäin chiliuutteella terästettyä jauhoja. Chili poltti todella pahasti koko livelähetyksen ajan.

- Mieleen jäi myös se 25 minuutin kylmä suihku, jonka kaikki ottivat lähetyksen jälkeen, koska uute poltti naaman, ihon, silmän ja kaikki mahdolliset aukot, joita ihmisellä on, hän nauraa. 

Mikään temppu ei niinkään jännittänyt häntä, mutta yhtä asiaa hän pelkäsi koko kauden ajan. 

- Onneksi olimme studiossa, mutta pelkäsin aina, että siellä olisi joku uima-allas odottamassa, koska pelkään sukeltamista. Mulle on luvattu, että minun ei tarvitse sukeltaa, mutta saapa nähdä, hän pohtii. 

Oma mökki on vanhuuden merkki 

Miehen vuosi on kulunut työntäyteisesti ja kiireisesti. Hän on ehtinyt lomailla syksyllä Espanjassa, mutta yksi unelma on toteutunut. Lamberg osti itselleen mökin Salon suunnilta. 

- Olen aina kasvanut ympäristössä, jossa esimerkiksi serkuillani tai isovanhemmillani on ollut mökkejä, joilla on voinut viettää aikaa. Oman mökin ostaminen on kuitenkin ollut oma haaveeni, mutta myös mittari siihen, että ainakin sen jälkeen olen tullut vanhaksi. Nyt sekin mittari on ylitetty, hän nauraa. 

Mies on aloittanut jo maalasurakan mökillään ja odottaa innoissaan kesää. Mies myöntää, että hän on omasta mielestään oikein oiva nikkari, mitä tulee pieniin remonttihommiin. 

- Mutta lopulta jäljet yleensä korjaa ammattihenkilö, hän myöntää. 

Lue myös: Suosikkinäyttelijä Kalle Lamberg julkaisi hulvattomia nuoruuskuviaan - tunnistatko samaksi mieheksi?

Lue myös: Jaakko Saariluoma juontajakollegastaan: "Hemmetin tyhmä ja hidas"

Kilpailut

Uusimmat