Kuva: Instagram

63-vuotias malli paljastaa, mikä pitää hänet nuorekkaana - "Olen nyt onnellisempi kuin koskaan"

01.12.2018 09:15 - Lauri Kujanpää

Yazemeenah Rossi aloitti mallinuransa 30-vuotiaana.

Nuorukkuuden salaisuutta on yritetty ratkaista jo vuosituhansia: Kuinka ihminen voisikaan olla ikuisesti nuori ja nuorekas eikä vanheta missään vaiheessa? No, vanheminen jokaisella on edessä ja joillekin se voi olla kovakin paikka.

Ei kuitenkaan 63-vuotiaalle mallille Yazemeenah Rossille. Yli 30 vuotta mallintöitä tehnyt nainen on paljastanut Insider-lehdelle, mikä hänet pitää nuorekkaana. Nainen vertaa elämää kukkaan.

- Elämä on kuin kukka. Se kasvaa, alkaa kukkimaan ja lopulta kuihtuu ja kuolee pois. Idea on siinä, että miten se kukkimisvaihe pidetään yllä mahdollisimman pitkään. Kun ihminen on onnellinen ja voi hyvin, hän kukkii muillekin, Rosille kertoo.

Mikä sitten pitää Rosien elämäniloisena? Tähän hänellä on yksinkertainen vastaus.

- Uusista asioista kiinnostuminen. Haluan aina nähdä kaikkea uutta, kokeilla kaikkea uutta ja opetella kaikkea uutta. Se pitää minun kukkimassa. 10 vuotta sitten menin paniikkiin, että mitä elämässä oikein enää on jäljellä. Kun tajusin, että voin edelleenkin nauttia kaikesta uudesta ja etsiä uusia seikkailuja, ikäkriisi loppui. Jokaiselle meille tulee ryppyjä ja keho alkaa haurastumaan, mutta mitä väliä. Olen itse nyt onnellisempi kuin koskaan ja edelleenkin mietin, mitä kaikkea ihanaa tulevaisuudessa voikaan vielä tehdä. Ikä tuo viisautta ja opettaa.

Rossilla on myös suosittu Instagram-tili, jota seuraa yli 200 000 ihmistä. Voit katsoa alta, miltä tämä 63-vuotias kaunotar oikein näyttää!

View this post on Instagram

Y by Y white in black ...

A post shared by @ yazemeenah on

Jos kuvat eivät näy, paina tästä.

Lue myös: Gina on isoäiti, jota luullaan parikymppiseksi - nuorekkuuden salaisuus yllättää

Lue myös: Kaunotar, jonka nuorekkuus ihastuttaa somessa - vannoo muun muassa "ihmesuihkun" nimeen

Lähde: Insider

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat