Kuva: Instagram

Gina on isoäiti, jota luullaan parikymppiseksi - nuorekkuuden salaisuus yllättää

03.05.2018 13:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

47-vuotias nainen pyrkii elämään niin luonnonmukaisesti kuin mahdollista.

Gina Stewart on 47-vuotias isoäiti, jonka ikää monen on hankala uskoa todeksi. Kolmen parikymppisen lapsen äitiä ja yhden lapsen isoäitiä luullaan usein puolet nuoremmaksi. Stewart työskentelee mallina Australiassa.

Stewart on nyt kertonut LADbible-sivustolle nuorekkaan ulkonäkönsä salaisuuden, joka saattaa yllättää monia. Hän uskoo nuorekkuutensa johtuvan siitä, että hän välttelee muovin käyttämistä niin paljon kuin pystyy.

- Uskon, että nuorekas ulkonäköni johtuu siitä, että olen pyrkinyt olemaan sisäisesti ja ulkoisesti mahdollisimman luonnollinen. En koskaan juo muovisesta pullosta enkä syö muovisesta Tupperware-astiasta kemikaalien takia. En myöskään käytä muovikelmua ruoan säilömisessä. Se ei tee ihmiselle hyvää, Stewart kertoo.

Nainen sanoo, että muovin käyttäminen johtaa pahimmillaan muun muassa hedelmättömyyteen, syöpiin ja hormonien epätasapainoon.

- Maalaisjärjellä ajateltuna kemikaalit eivät kuulu elimistöömme. On mahdotonta välttää kaikkia kemikaaleja, mutta opettelen välttämään niitä niin paljon kuin mahdollista, Stewart sanoo.

Nainen suosii luomutuotteita sekä ruoassa että käyttämässään kosmetiikassa. Hän ei ole koskaan juonut kahvia, eikä myöskään tupakoi tai juo alkoholia. Hän myös pyrkii juomaan kaksi tai kolme litraa alkaloitua vettä päivässä.

- Syön kananmunia ja avokadoja joka päivä, koska ne ovat hyvin terveellisiä. Pidättäydyn sokerista, leivästä, pastasta ja perunasta niin paljon kuin mahdollista. Yritän pysytellä terveellisessä painossa, ja käyn salilla neljä kertaa viikossa 10-20 minuuttia kerrallaan. Treenaan painoilla ja teen kevyttä aerobista treeniä, Stewart kertoo.

Nainen sanoo, että hän on ottanut Botoxia ja täytteitä vain kaksi kertaa elämässään. Vuonna 2007 hän otti rintaimplantit.

Kurinalaisessa elämässään naisella on yksi heikkous – suklaa.

- En kiellä sitä itseltäni, ja syön vähän suklaata melkein joka päivä. Kerran kuussa annan itselleni luvan mässäillä.

Lue myös: Sharon Stone, 59, poseeraa rohkeasti pitsialusvaatteissa - uskoisitko ikäisekseen?

Lähde: LADbible

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat