Voicen toimitus valitsi kiinnostavimmat podcast-sisällöt - katso mitä jouluna kannattaa kuunnella

25.12.2018 12:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

RadioPlaysta löytyy sisältöä jokaiseen makuun.

Lomien aikaan kirjojen lukeminen sekä erilaisten podcast-sisältöjen kuluttaminen kasvaa merkittävästi. Silloin on aikaa ja mahdollisuuksia ottaa rennosti ja sukeltaa uusiin, mielenkiintoisiin hetkiin.

Voicen toimitus valitsi RadioPlay-sovelluksesta omat suosikkisisältönsä, joihin kannattaa tutustua, monestakin syystä.

Reija Saarinen, Voicen toimituspäällikkö

"Itse suosittelen lämpimästi ottamaan joulunpyhinä haltuun Teemu "Pastori" Potapoffin Selviytyjät-sarjan. Kyseinen sarja sisältää kaikkiaan 10 tarinaa suomalaisista selviytyjistä.

Näissä tarinoissa elämä ja todellisuus ovat vahvasti läsnä. Tunteet heilahtelevat näitä kuunnellessa laidasta laitaan. Välillä on vaikea ymmärtää sitä, että nämä ovat joidenkin ihmisten todellisuutta.

Kaikille yhdistävä tekijä on kuitenkin se, että heistä jokainen on kääntänyt vastoinkäymiset voitoksi. Se on huojentavaa ja tekee vaikeidenkin asioiden kuuntelemisesta hiukan helpompaa.

Jos siis haluat kyllä oikeiden ihmisten oikeita tarinoita, kuuntele tämä. Yhden esimerkkitarinan näet alta. Siinä J-P Pääskysaari kertoo huumeiden ja alkoholin sävyttämästä elämästään, jonka aikana hän veti kaikkea a:sta ö:hön."

Lauri Kujanpää, Voicen toimittaja

"Itse suosittelen Mika Ilmén ja taistelijat -podcastsarjaa. Tarjolla on kiehtovia tarinoita kamppailu- ja voimailu-urheilun maailmasta. Raadollisia totuuksia, rehellisiä paljastuksia sekä mielenkiintoisia vieraita. Mika Ilménin omakohtaiset kokemukset maustavat erinomaisesti haastatteluhetkiä, joiden parissa kuluu helposti tunti jos toinenkin.

Yksi esimerkikki hyvästä sisällöstä on alla oleva jakso, jossa vieraana on Edis Tatli. Jaksossa Tatli kertoo muun muassa siitä, mitä hänen uransa vaatii ja millaisia uhrauksia hän on valmis tekemään haaveidensa vuoksi."

Henna Koste, toimittaja

"Kaikista kuuntelemistani Perho & Pääskysaari -jaksoista olen oivaltanut jotain. Tuntuu siltä kuin kuuntelisi ystävien kiinnostavaa keskustelua ja joskus siltä kuin olisi lempeän terapeutin vastaanotolla. Tässä naiskaksikossa on mieletön kemia. Huumori ja älykkyys ihanassa paketissa!

Suosittelen myös Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssia. Muun muassa suorasanaiset ja aidot Rita Tainola, Andy McCoy, Maria Veitola ja Riina-Maija Palander avautuvat elämästä ja ajankohtaisista puheenaiheista leppoisassa sunnuntaiohjelmassa."

Katariina Auvinen, toimittaja 

"Huorapuutarhan-rikospodcast tarjoaa jännittäviä hetkiä murhien ja niiden ympärille kietoutuvien mysteereiden parissa. Justiina ja Pauliina ovat ottaneet esille monipuolisesti esille karmeita tapauksia ympäri maailmaa, joten tämän kaksikon kanssa ei todellakaan tule tylsää. 

Esimerkiksi (Viha)nnespuutarha-jaksossa paneudutaan vuosikymmenien taakse, jossa Benderien sarjamurhaajaperheen tapausta ei ole vieläkään ratkottu."

Emmi Moilanen, toimittaja

"Uusin podcast-suosikkini on Auta Antti! Podcastissa näyttelijä Antti Holma ratkoo kuuntelijoidensa ongelmia laidasta laitaan.

Holma paneutuu antaumuksella pulmaan kuin pulmaan, olipa kyseessä sitten kariutunut avioliitto tai arkinen ongelma sähköhammasharjan säilyttämisestä. Vaikka vastaukset tulevat tuttuun tapaan huumorin sävyttämänä, mies haastaa kuuntelijaansa pohtimaan asioita usealta eri kantilta.

Jos kaipaat täydellistä irrottautumista joulukiireistä tai arjesta, haluat nauraa tai muuten vain huumoria elämääsi, ota kuunteluun Auta Antti! Suosittelen lämmöllä kaikille."

Lataa RadioPlay ilmaiseksi täältä ja katso mitä kaikkea RadioPlaysta löytyykään.

Iskelmä ja Voice.fi kuuluvat molemmat osana Bauer Mediaan. 

Lue myös: Andy McCoy paljastaa hänen ja Angela-vaimon 30 vuoden liiton salaisuuden

Lue myös: Lola Odusoga ei voi sietää kehuja hoikkuudesta - "Minua ei määritellä kokoni perusteella"

Lue myös: Suomalaisen myrkkyhoitajan hätäkeskuspuhelu on karua kuultavaa – yritti vierittää syytä uhrin niskoille

Kilpailut

Uusimmat