Kuva: AOP

Jennifer Lopez paljasti parhaimmat hyvinvointivinkkinsä - nukkuu jopa 11 tuntia yössä

17.12.2018 20:45 - Emmi Moilanen

Laulaja pohtii Peoplen tuoreessa haastattelussa hyvinvointinsa kulmakiviä.

Uutisoimme aiemmin laulaja Jennifer Lopezin, 49, avoimesta haastattelusta, jossa tähti pohti muun muassa rakkauselämäänsä. Nyt nainen paljastaa People-lehden haastattelussa tärkeimmät kulmakivet liittyen omaan hyvinvointiinsa.

Voit lukea Lopezin parhaimmat hyvinvointivinkit alta.

Juo paljon vettä

Lopez kertoo, että veden juominen on hänelle yksi tärkeimmistä prioriteeteista, mitä oman hyvinvoinnin vaalimiseen tulee. Riittävä nesteytys takaa myös virkeämmän mielen ja kauniina hehkuvan ihon.

Erilaisten treenien yhdistäminen

Lopez kuluttaa suurimman osan treeneistään tanssien. Laulaja paljastaa kuitenkin nauttivansa myös itsensä haastamisesta, jolloin urheilusuoritukseen voi sisältyä kiertoharjoittelua, painonnostoa ja joskus jopa rauhallista joogaa.

Nuku paljon

Lopez paljastaa, että kiireisestä aikataulustaan huolimatta hän yrittää nukkua joka yö seitsemästä yhdeksään tuntiin. Vapaapäivinä määrä on enemmän, jopa kymmenen tai yksitoista tuntia yössä.

Meditoi

Tuoreesta haastattelusta käy ilmi myös se, että laulaja harrastaa säännöllisesti meditointia. Harjoituksen aikana hän pitää yllä positiivisia mielikuvia, hengellisyyttä sekä kiitollisuuden tunteita.

Lue myös: Fanit kehuvat Jennifer Lopezin lihaksikasta vartaloa - "Olet inspiraation lähde"

Lue myös: Julkkikset muistelevat: käyttämäni iskurepliikki, joka todella toimi

Lue myös: Jennifer Lopez julkaisi jouluisen kuvan - huomion varastaa naisen täydellinen takapuoli

Lähde: Elite Daily, People

Uusimmat