Kuva: AOP

Tarkkasilmäisimmät fanit bongasivat prinssi Williamin ja Meghanin viileät välit - kuvat todistavat?

28.12.2018 12:15 - Katariina Auvinen

Meghan yritti keskustella prinssi Williamin kanssa, mutta tämä ei lotkauttanut korvaansakaan naiselle.

Britannian hovi on ollut melkoisen suurennuslasin alla siitä lähtien, kun Meghan Markle, 37, nai prinssi Harryn toukokuisissa häissä. Sen jälkeen Meghanin toiminta on herättänyt kysymyksiä ja naisen on huhuttu rikkoneen jopa välejä hovin muihin jäseniin.

Tietojen mukaan herttuatar Catherine olisi riidoissa tuoreen kälynsä kanssa, mutta tarkkasilmäisimmät fanit ovat sitä mieltä, että prinssi William ei sietäisi Meghan Marklea. Herttuattaret todistelivat hyviä välejään joulupäivänä, kun he saapuivat kirkkoon jutellen iloisesti keskenään. 

Sen sijaan monet huomasivat, että prinssi William vältteli Meghania, eikä puhunut tälle ollenkaan, vaikka Meghan vaikutti yrittävän kehittää keskustelua parin välille. Sen sijaan tuleva kuningas keskittyi asettelemaan kaulaliinaansa paremmin. 

Prinssien välinen tilanne on herättänyt huolta, koska monien lähteiden mukaan veljesten suhde ei olisi koskaan ollut niin huonolla pohjalla kuin se nyt on. Williamin kerrottiin puhututtaneen veljeään, kun tämä oli kertonut kosimisaikeistaan. Tietojen mukaan William olisi halunnut olla vain varma, että hänen veljensä on tekemässä harkittua ja oikeaa päätöstä, mutta Harry suuttui veljelleen uteluista. 

Sen jälkeen Harry on ollut todella suojelevainen puolisoaan kohtaan. 

Prinssi William vältti vilkaisemasta Meghan Markleen. Sen sijaan mies keskittyi asettelemaan kaulahuiviaan antaumuksella. (kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Meghan Marklen ihastuttava raskaustyyli ei vatsaa peittele - katso tuoreet kuvat

Lue myös: Meghan Markle rauhoitti raikuliprinssin - katso, keitä kaikkia prinssi Harry on deittaillut ennen

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat