Kuva: Getty Images

Meghan Markle rauhoitti raikuliprinssin - katso, keitä kaikkia prinssi Harry on deittaillut ennen

17.12.2018 20:15 - Katariina Auvinen

Prinssi on yhdistetty jopa Emma Watsoniin.

Prinssi Harry meni naimisiin Meghan Marklen kanssa toukokuussa, kun he olivat seurustelleen melkein kaksi vuotta. Prinssi Harryä pidettiin varsin kesyttämättömänä, koska hän oli ennen avioitumistaan ehtinyt heilastelemaan useiden kaunotarten kanssa. 

Pisimpään hän oli yhdessä yläluokkaisen Chelsy Davyn kanssa. Pari bongattiin ensimmäisen kerran yhdessä vuonna 2004. Heidän myrskyisä suhteensa tuli päätökseen seitsemän vuotta myöhemmin. Heidän huhuttiin jo menevän kihloihin, mutta suhde kaatuikin. 

Ennen Davya prinssi Harry oli yhdistetty muun muassa toimittajaan sekä Cassie Summersiin, jonka villi yö prinssin kanssa nousi otsikoihin vuonna 2003. Kun Harrylla ja Davylla oli suhteessaan vaikeuksia vuonna 2009, mies yhdistettiin X Factor -juontajaan Caroline Flackiin ja jopa Emma Watsoniin. Mitä ilmeisimmin Harry oli iskenyt silmänsä Watsoniin ja aikoi ottaa häneen yhteyttä, mutta nainen ei lämmennyt prinssin kosiskelulle. 

Prinssi Harry seurusteli Chelsy Davyn kanssa. (kuva: AOP)

Kun Harry erosi Davysta, seuraava pidempi suhde oli Cressida Bonaksen kanssa, joka oli kutsuttu myös miehen häihin. Pari seurusteli toistensa kanssa pari vuotta sen jälkeen, kun prinssin serkku Eugenie oli tutustuttanut heidät toisiinsa. 

Kun prinssi Harryn ja Chelsy Davyn suhde meni sotkuun vuonna 2009, jolloin mies yhdistettiin Caroline Flackiin. (kuva: AOP)

Juuri ennen kuin prinssi Harry tapasi Meghan Marklen, hänet yhdistettiin brittilaulaja Ellie Gouldingiin. Pari ei ikinä julkistanut suhdettaan, mutta heidän huhuttiin tapailevan vuonna 2016 muutaman kuukauden ajan. 

Prinssi Harry ja Ellie Goulding yhdessä 2011. (kuva: AOP)

Lue myös: Jopa hovin joulutervehdykset kielivät karua kieltään herttuattarien erilaisuudesta - katso

Lue myös: Prinssi Harryn ja Meghanin lapsen kummit selvillä - mukana Oscar-voittaja

Lähde: Harper´s Bazaar 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat