Kuva: Shutterstock

Mies otti järkyttävän tatuoinnin vaimonsa kunniaksi - kirjelmä peittää koko vatsan

04.01.2019 19:15 - Katariina Auvinen

Miehen mukaan hän otti kirjelmän vapaaehtoisesti.

Monet ottavat tatuoinnin, koska ne joko näyttävät omaan silmään hyviltä tai niillä on jokin henkilökohtainen merkitys. Erään miehen isohko vatsaansa ottama tatuointi on aiheuttanut melkoista hämmennystä. Mies on mitä ilmeisimmin jäänyt kiinni pettämisestä ja hän on ottanut tatuoinnin vatsaansa todistaakseen vaimolleen, että hän on luottamuksen arvoinen. 

"Minä Jose L. Torres olen ottanut tämän tatuoinnin vapaaehtoisesti 2. tammikuuta 2019, jotta voin saada vaimoni luottamuksen minuun takaisin. Olen aiheuttanut avioliitossamme hänelle kipua ja kärsimystä. 

Minä olen:

- Valehtelija
- Pettäjä 
- Manipuloiva 
- Prostituoitujen rakastaja 
- Epärehellinen ja epäkunnioittava " 

Kuvan on jakanut tatuointiartisti itse, jonka kuva on aiheuttanut melkoisen kommenttivyöryn. Artisti itse on kertonut, että hän kysyi tatuoinnin ottajalta monesti, onko tämä aivan varma siitä, että tämä haluaa varmasti ottaa kyseisen tatuoinnin vatsaansa.

"Kysyin tältä mieheltä jopa siinä vaiheessa, haluaako hän että jatkan, kun olin jo aloittanut tatuoimisen. Ainut vastaus häneltä oli, että hän todella haluaa tatuoinnin, koska hän on sekoittanut asiansa niin pahasti vaimonsa kanssa, että hän haluaa todistaa luottamuksensa," artisti itse kertoo Instagram-sivustollaan. 

Tarina ei kuitenkaan kerro, antoiko vaimo anteeksi miehelle nähtyään tatuoinnin. 

Lue myös: Nicki Minajin poikaystävä otti valtavan kaulatatuoinnin rakkaansa kunniaksi

Lue myös: Isoäidin synttäriyllätys vei perheen sanattomaksi - 90-vuotias ei ole liian vanha mihinkään

Lähde: UNILAD

Kilpailut

Uusimmat