Kaikki artikkelit

Hauska kirjoitus levisi sosiaalisessa mediassa.
18:ssa Yhdysvaltojen osavaltiossa ei ole alaikärajaa avioliitolle.
Tekijää ei ole vielä löytynyt.
Monet ihmiset ovat kommentoineet naisen paljastuksia.
Miehen mukaan hän otti kirjelmän vapaaehtoisesti.
Esimerkiksi kesäsesongin ulkopuolelta voi löytää täydellisen hääpaikan halvemmalla.
Perhekeskeisyys ja kyky nauttia arkipäiväisistäkin asioista yhdessä nousevat tärkeiksi kriteereiksi elämänkumppania valitessa.
Miehen mukaan monet luulevat hänen vaimonsa olevan hänen kanssaan vain rahan takia.
Kirjoituksessa muistutetaan, ettei ole mitään väliä, onko vaimolla päällä likainen paita tai ovatko hänen hiuksensa sekaisin. Kuvia kannattaa kuitenkin ottaa.
Jos naiselta kysyy, mitä mielessä liikkuu, voi vastaus todellakin yllättää.
1800-luvulla naisen asema oli varsin erilainen kuin nykyisin. Onneksi ajat ovat muuttuneet sitten menneiden vuosisatojen!  
Anna Maxted päätti elää viikon ajan kuin 50-luvun täydellinen kotirouva, eli miestään ja lapsiaan palvellen ja kotiaan siivoten. Toisin kuin ehkä olettaisi, ei kokeilu ollut kenenkään perheenjäsenen mieleen.
TV5 tuo tänään ruutuun todellista draamaa.
Niina on miehensä kanssa tehnyt parisuhteen sääntökirjan riitojen hillitsemiseksi. Mitä kaikkea Anssi kirjaisi suhdesopimukseen?
Anssi on alkanut huolestua isyyden mukana tulevista haasteista, etenkin unettomuudesta. Mies pohti erikoista ratkaisua edessä siintävään ongelmaan.
Anssi paljasti Samuelille tehneensä vaimolleen häälahjaksi henkilökohtaisen biisin. Miehen säveltämä kepeä humppa oli hauska ja koskettava.