Yllätysjulkaisu - Captain Marvel -elokuvan uusin traileri leviää Twitterissä, katso

08.01.2019 21:45 - Niki Miettinen

Leffan uudessa trailerissa pilkahtaa enemmän huumoria kuin aikaisemmissa.

Maaliskuussa elokuvateattereihin tulevan Captain Marvel -elokuvan tuorein traileri julkaistiin tällä viikolla amerikkalaisen yliopistojalkapallon mestaruusottelun aikana. Asiasta on uutisoinut IGN

Elokuvasta on julkaistu kaksi muutakin traileria, mutta uusimmassa pätkässä nähdään tarkempi katsaus muun muassa elokuvan alieneista, muotoaan muuttavista Skrulleista, joita vastaan Brie Larsonin, 29, esittämä Carol Danvers a.k.a Captain Marvel taistelee.

Videolla nähdään nopeasti, mitä päähenkilön koulutus Kree-soturi-sankariksi sisältää. Carol Danversin mentorina elokuvassa nähdään Mar-Vell hahmo, jota näyttelee Jude Law, 46. Lawin hahmosta on spekuloinut muun muassa Screenrant-julkaisu, jonka mukaan kyseessä ei olisi täysin sarjakuville uskollinen adaptaatio. Tämä johtuu Marvel-elokuvien tavasta yhdistellä ja muovata hahmoja elokuvaversioissa. Trailerin perusteella arvuuttelut Mar-Vell ja Yon-Rogg hahmojen yhdistelystä eivät ole menneet täysin metsään.

Samuel L Jacksonin, 70, esittämän Nick Furyn ja Danversin välisestä naljailusta saa vaikutuksen, että elokuva on varsin humoristinen.

Fanit ovatkin alkaneet spekuloimaan, että uusimman Avengers-elokuvan toinen traileri voisi mahdollisesti tulla julki amerikkalaisen jalkapalloilun suurtapahtuman, Superbowlin, mainoskatkolla. Superbowl pelataan 2. helmikuuta. 

Katso traileri alta tai täältä.

Lue myös: Captain Marvelin juuri julkaistu traileri kerää hurjia katselumääriä - katso video

Lue myös: Marvel-supersankarin ase valmistettiin oikeasti

Lähteet: Screenrant & IGN

Kilpailut

Uusimmat