Kuva: All over press

Tunnetut rocktähdet kertoivat poikuutensa menettamisestä - "Muistan yhä isäni sanat"

12.01.2019 18:15 - Niki Miettinen

Slash, Nikki Sixx, Zakk Wylde ja Corey Taylor kertoivat, mitä musiikkia olivat kuunnelleet, kun olivat pääseet ensimmäistä kertaa petipuuhiin.

Useat rocktähdet muistelivat Loudersound-julkaisulle, millä musiikilla olivat kasvattaneet romantiikan tunnelmaa harrastaessaan ensimmäistä kertaa seksiä. 

Guns N' Rosesin kitaristi Slash, 53, muisteli kuunnelleensa Fleetwood Mac -yhtyeen Rumors-albumia, eikä hänellä ollut musiikkivalintaan sanomista.

"Olin liehitellyt erästä tyttöä useita kuukausia. Lopulta hän kutsui minut kylään, kun hänen äitinsä oli pois kaupungista. Tyttö laittoi levyn soimaan ja kuuntelimme sen monta kertaa läpi, kunnes hän sanoi 'Voit ihan hyvin aloittaa'. Yleensä musiikki, jota kuunnellaan ensimmäisen kerran aikana, on neidin valinta. Se taisi olla Fleetwood Macin Rumors, mikä oli silloin naisten suosiossa", Slash kertoi Loudersoundille.

Mötley Crüen basisti Nikki Sixx, 60, harmitteli musiikkina olleen Summer Breeze -kappale Seals & Crofts -yhtyeeltä. Hän lisäsi muistavansa kyllä kappaleen, mutta ei tyttöä.

"Muistan tytön äidin leipomat keksit. Se oli myös syy poikuuteni menettämiseen. Odotimme hänen äitinsä leivonnaisia, ja koska olen niin nopea, oli se hetki täydellinen tilaisuus", Sixx kertoi.

Parhaiten Black Label Societyn laulavana kitaristina tunnettu, sekä Ozzy Osbournen keikkabändissä pitkään soittanut, Zakk Wylde, 51, ei kyennyt kertomaan varmaa tietoa petipuuhiensa taustamusiikista. Hänellä kuitenkin oli suuntaa antava käsitys tahtia antaneista yhtyeistä. 

"Muistan kuunnelleeni Pink Floydin Dark Side of the Moon -albumia suudellessani erästä tyttöä. Tosin siihen aikaan bileissä yleensä soi Bob Segeriä, Carsia tai Bee Geesin kaltaista sontaa", Wylde tokaisi.

Slipknotin ja Stone Sour -yhtyeiden keulakuva Corey Taylor, 45, antoi varmana vastauksena kuunnelleensa Depache Moden 101-albumia

"Se oli Depache Moden live-albumi. Pikaisesti sen jälkeen, kun albumi oli julkaistu. Seurustelin silloin tytön kanssa, joka piti siitä yhtyeestä todella paljon. Minäkin pidin silloin bändistä, mutta en välttämättä tuosta albumista. Seksillä saattoi olla osuutta mielipiteeseeni, mutta sen jälkeen en ole ollut yhtyeen fani", Taylor muisteli naurahtaen.

Steel Panther -yhtyeen laulaja Michael Starr, 53, oli demonstroinut erilaisia seksiasentoja kertoessaan ensimmäisestä kerrastaan. Musiikkina oli ollut Deep Purplen Machine Head -albumi.

"Vielä tänäkin päivänä kuunnellessani tuota albumia, muistan isäni sanovan 'kaiken olevan ihan hyvin' samalla kun harrastin seksiä", Starr kertoi, hymähdellen samalla Space Truckin' -kappaleen sointuja.

Lue myös: Miehet paljastavat, minkä ikäisinä he menettivät poikuutensa - 'Olin mielestäni todella ajoissa'

Lue myös: Slash vahvistaa, uusi Guns N´ Roses -levy tekeillä - edellisestä 25 vuotta

Lue myös: Nikki Sixx esitti Rob Zombien kanssa The Beatles -hitin - mukana myös Marilyn Manson

Lähde: Louder

Kilpailut

Uusimmat