Kuva: Fotolia

Äiti näki videokameralla kummituksen - uskoo hahmon olevan kuollut poikansa

16.01.2019 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Poika kuoli yliannostukseen vuonna 2016.

Sureva äiti uskoo, että hänen valvontakameransa tallensi keittiössä edesmenneen poikansa kummituksen. Jennifer Hodge -niminen äiti kertoi Mirror-lehden mukaan, että näki kamerassa selvästi ihmisen näköisen hahmon, jolla oli samanlainen parta kuin hänen lapsellaan.

Hodge sanoi olevansa edelleenkin havainnosta shokissa, mutta pystyy rauhoittumaan sillä ajatuksella, että kyseessä on todellakin hänen poikansa.

- Tämä on täysin hullua - olen suunniltani. Sain yhtäkkiä hälytyksen puhelimeeni, että keittiössä on joku. Tyttäreni sanoi, että kummitus näytti avan Robbielta - ja olen samaa mieltä. Parta ja kaikki, äiti kertoo.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

(kuva: YouTube)

Robbie-poika kuoli marraskuussa 2016 yliannostukseen 23-vuotiaana. Hän oli äitinsä mukaan yksi luotettavimmista ja rakastettavimmista ihmisistä. Äidillä ja pojalla oli jopa hyväntekeväisyystoimintaa kaikkia niitä kohtaan, jotka kärsivät addiktioista.

- Voitimme jopa palkintoja siitä. Robbie oli hieno poika ja hän kuoli huumeaddiktionsa takia. Hän yritti auttaa paljon muita ihmisiä, vaikka olisi itsekin tarvinnut paljon apua, äiti huokaa.

Alla kuva pojasta ja äidistä.

(kuva: YouTube)

Lue myös: Kummitus tallentui turistien ryhmäkuvaan - löydätkö sen?

Lue myös: Oikea kummitus vai hirviö? Mies koki tiellä jotain todella ahdistavaa ja tallensi hetken videolle

Lue myös: Vihainen kummitus kävi miehen päälle luolassa - karmiva tilanne tallentui videolle

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat