Kuva: AOP

Suosittu talkshow-isäntä Arto Nyberg ei pysty ikinä katsomaan omia ohjelmiaan - paljastaa nyt syyn

17.01.2019 21:45 - Katariina Auvinen

Mies kertoi asiasta Iskelmän Satu Kotosen haastattelussa.

Suomessa suositun Arto Nyberg -talkshown isäntä Arto Nyberg, 52, vierailee monen olohuoneessa aina sunnuntai-iltaisin hänen ajankohtaisen vieraansa kanssa. Nyberg on luotsannut omaa keskusteluohjelmaansa jo 2000-luvun alusta lähtien. Harva kuitenkin tietää, että suorien lähetysten jälkeen Nyberg itse ei pysty katsomaan omaa ohjelmaansa jälkikäteen.

- Aivan alussa katsoin lähetyksiä jälkikäteen, mutta nyt en todellakaan pysty. En halua katsoa ohjelmaa ulkopuolisena, koska siinä vaiheessa kuitenkin muistaa mahdollisen tunnelatauksen tai jännityksen ja pohtii, että olisi pitänyt tarttua tuohon, Nyberg kertoo Iskelmän Satu Kotoselle antamassa haastattelussa. 

Nyberg on ollut toimittajana jo vuosikymmeniä. Hän on ollut liki 30 vuotta naimissa ja heillä on yksi lapsi. Hän teki jo uransa alussa selväksi, ettei tuo perhettään julkisuuteen. 

- Sen päätöksen tein heti, ettei ole tarkoitus esitellä läheisiä tai perhettä. Voittaja on se, josta tiedetään vähiten, mies pohtii. 

Hän ei ole muutenkaan halua pitää itsestään meteliä. 

- Minä en ole pääosassa ohjelmassani. Sen sijaan haastateltavani, ja heidän mielipiteensä ovat. Olen aloittanut työni ennen sosiaalisen median aikakautta, jossa olen hyvin epäaktiivinen enkä ymmärrä sitä, miksi kaikenmaailman kuvia pitäisi koko ajan tunkea esille, hän kertoo. 

Mies on saanut omien sanojensa mukaan pientä painetta ohjelmajohdolta sosiaalisen median osalta muutama vuosi sitten. 

- He ymmärsivät hyvin nopeasti, että minulle sitä ei kannata suunnata. Olen tullut televisioon ennen somen aikakautta ja se ei tunnu istuvan minulle ja rajansa kaikella. Toimittajan tehtävänä ei ole olla itse puheenaihe vaan kaivaa niitä esille muilta ihmisiltä, hän napauttaa. 

Mies myös kertoo, milloin mies on kokenut oman "fanboy" -hetkensä ja kenen kanssa. 

Kuuntele koko haastattelu RadioPlayn kautta. 

Lataa RadioPlay ilmaiseksi täältä ja kuuntele kaikki ohjelman jaksot. 

Iskelmä ja Voice.fi kuuluvat molemmat osana Bauer Mediaan. 

Lue myös: Anna Eriksson aiheutti kohun vuonna 2013 kertomalla "paskaduunistaan" - perustelee nyt sanomisiaan

Lue myös: Hämmentävä paljastus - Spede Pasanen repi ison osan Arja Korisevalle osoitetuista kirjeistä

Kilpailut

Uusimmat