Kuva: Markus Rinne

Anna Eriksson aiheutti kohun vuonna 2013 kertomalla "paskaduunistaan" - perustelee nyt sanomisiaan

19.12.2018 09:15 - Katariina Auvinen

Eriksson kertoi kärsineensä iskelmäviihdealasta.

Tämän vuoden alussa uutisoitiin isosti, että laulaja Anna Eriksson, 40, tekee paluun keikkalavoille. Nainen keikkaili kesän ja on nyt keskittynyt musiikin lisäksi myös elokuvaproduktioihin. Eriksson kävi Iskelmän Satu Kotosen haastattelussa kertomassa kuulumisiaan. 

Haastattelussa nainen otti kantaa myös vuonna 2013 syntyneeseen isoon kohuun, kun Eriksson kritisoi iskelmäviihdettä ja kertoi tehneensä vuosikausia paskaduunia iskelmätähtenä. Kotonen tiedustelee, millaisia fiiliksiä naiselle jäi sanomisistaan. 

- Kukaan ei ollut kysynyt asiasta ennen. Se ei ollut sellainen tilanne, että nytpä puhun suuni puhtaaksi vaan olisin kertonut aiemminkin, jos joku olisi asiasta kysynyt minulta, Eriksson kertoo Kotoselle. 

Erikssonin mukaan hänen sanomisiaan väänneltiin vääriinkin suuntiin. 

- Se kuulosti siltä, että olisin dissannut kaiken mitä olen tehnyt. Elämäni oli tuolloin vaikeaa tai paskaa, miten olin sanonut, joten minulla on myös oikeus sanoa se. Se ei ole keneltäkään pois. Ei ole helppoa olla tunnettu henkilö, hän pohtii. 

Nainen muutti muutama vuosi sitten pois Helsingistä pienemmälle paikkakunnalle ja jäi äitiyslomalle. Se teki hänelle todella hyvää.

- Vedenjakaja itselleni on ollut  se, kun muutin täältä pois ja sain lapsen. Ne ovat todella isoja asioita. Tulin tähdeksi niin nuorena ja minusta tuntui pitkään, ettei minulla ole mitään omaa. Muutto ja äidiksi tuleminen muuttivat kuitenkin sen asian. 

Nykyisin hän ei voisi kuvitella asuvansa kaupungissa. Hän suhtautuu nykyisin paljon rauhallisemmin myös elämään ja uraansa. Erikssonin mukaan hän on kokenut aikaisemmin ulkoista painetta muilta uransa suhteen. 

- En voi pelätä suosion loppumista, ei edes kannata lähteä sinne linjalle. Minua on yritetty pelotella urani loppumisella ja manipuloida siihen pelkoon. Pelolla on hyvä hallita, mutta siitä täytyy riuhtaista itsensä pois ja sille ei tarvitse antaa valtaa, hän kertoo. 

Lue myös: Anna Eriksson ohjasi elokuvan, esiintyy monessa kohtauksessa alasti - "Elokuva vaati alastomuuden"

Lue myös: Anna Eriksson ei halua enää esittää yhtä jättihittiään - "Tehtiinkö tällaistakin musiikkia?"

Lue myös: Hämmentävä paljastus - Spede Pasanen repi ison osan Arja Korisevalle osoitetuista kirjeistä

Kuuntele koko haastattelu RadioPlayn kautta. 

Lataa RadioPlay ilmaiseksi täältä ja kuuntele kaikki ohjelman jaksot. 

Kilpailut

Uusimmat