Kuva: Shutterstock

Niko, 30, pelasti karkumatkalla olevan koiran - omistajan reaktio yllätti

20.01.2019 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Toivottavasti nainen kohtelee lemmikkejään paremmin kuin vieraita ihmisiä, Niko kertoo.

Joskus kiitollisuus voi olla hyvinkin vaikeaa. Tämän koki yksi lukijoistamme, joka pelasti erään naisen koiran karkumatkalta. Niko, 30, kertoo Voice.Fi:lle, että oli kävellyt ulkona vuoden alussa Espoossa ja huomannut pienen koiran juoksemassa häntä vastaan.

- Pieni valkoinen koira tassutteli kohtuullisen kovaa vauhtia minua päin ja ja ajattelin heti, että nyt kyseessä on karkumatka, siellä tiesin, että vieressä on koirapuisto. Pikkukaveri vaikutti todella kiltiltä eikä ollut moksiskaan, kun nostin sen syliini. Se vain heilutti häntäänsä, Niko kertoo ja jatkaa:

- Kävelin sitten koira sylissäni koirapuiston aidalle ja kysyin, että puuttuuko tämä kenties joltain. Eräs nainen huomasi minun pitävän hänen koiraansa sylissään ja raivostui täysin. Hän vain huusi, että: "Miksi kosket koiraani, laske se heti alas". Tästä hieman hämmentyneenä laskin koiran aidan sisäpuolelle ja selitin tilanteen.

- Nainen ei ottanut asiaa edes kuuleviin korviinsa, vaan käveli koiransa kanssa pois raivoamisen jälkeen. Hänellä oli kolme samanrotuista koiraa jo muutenki aitauksessa, joten ei saattanut heti huomata yhden luvatonta poistumista.

Nikolle tilanteesta jäi hieman paha maku suuhun, mutta hän päätti vain poistua paikalta.

- Toivottavasti nainen kohtelee lemmikkejään paremmin kuin vieraita ihmisiä. Olisihan hän voinut edes kiittää, Niko päättää.

Lue myös: Eniten haukkuvat koirat listattiin - onko sinulla samoja rotuja?

Lue myös: Nukutko koirasi kanssa samassa sängyssä? Se takaa paremmat yöunet kuin kumppanin kanssa

Lue myös: Koira on seisonut tiellä 83 päivää - taustalla koskettava syy

Kilpailut

Uusimmat