Kuva: all over press

Tähtinäyttelijä Brad Pitt tapailee Oscar-palkittua naisnäyttelijää - ensimmäinen suhde vuosiin

22.01.2019 11:15 - Niki Miettinen

Brad Pitt ja Charlize Theron eivät ole tahtoneet tuoda seurustelusuhdettaan vielä julkisuuteen.

Näyttelijät Brad Pitt, 55, ja Charlize Theron, 43, ovat The Sun -julkaisun mukaan tapailleet noin kuukauden ajan romanttisessa mielessä. Pari on pitänyt seurustelustaan matalaa profiilia, koska eivät ole kertoneet siitä julkisesti.

Pitt ja Theron ovat olleet ystäviä pidemmän aikaa ja viettäneet lähiaikoina huomattavasti aikaa keskenään. Esimerkiksi viime viikolla heidät oli nähty läheisissä tunnelmissa Los Angelesin hienossa hotelliravintolassa Chateau Mormontissa, jossa Pitt oli pitänyt Theronia kainalossaan ja iskenyt hänelle silmää.

- He näyttivät onnellisilta yhdessä, kertoi tuntemattomaksi jäänyt silminnäkijä The Sun -julkaisulle.

Julkaisun mukaan heidät oli alkujaan esitellyt toisilleen Theronin entinen kihlattu Sean Penn, 58, kun pari vielä seurusteli. Penn on Theronin tavoin arvostetulla elokuva-alan Oscar-pystillä palkittu näyttelijä. Theronin ja Pennin suhde päättyi pian heidän kihlautumisensa jälkeen vuonna 2015. 

Wonderwall-julkaisun mukaan kyseessä on Brad Pittin ensimmäinen suhde sen jälkeen, kun hän erosi näyttelijäkollegastaan Angelina Joliesta, 43, vuonna 2016. Pariskunnan ero oli riitaisa ja suurimman kitkan heidän välilleen aiheutti huoltajuuskiista heidän kuudesta lapsestaan. He pääsivät vihdoin sovintoon huoltajuuskiistassa joulukuun alussa, jonka yksityiskohtia ei kerrottu julkisuuteen, paljasti Blast-julkaisu.

Lue myös: Charlize Theron iski True Blood -komistuksen - pari treffaili toisiaan jo kuusi vuotta sitten

Lue myös: Brad Pitt ja Angelina Jolie eivät päässeet yhteisymmärrykseen - oikeus kutsuu

Lue myös: Charlize Theron paparazzattiin bikineissä - mikä upea näky!

Lähteet: Wonderwall & The Sun & Blast

Kilpailut

Uusimmat