Kuva: Shutterstock

Tänään tv:ssä: Mitä kuuluu nykyisin teiniäideille? Parisuhteet ovat olleet kovilla

22.01.2019 07:15 - Katariina Auvinen

Toisenlaiset teiniäidit special -sarjassa seurataan jo tutuksi tulleiden teiniäitien elämää nyt vauvan syntymän jälkeen.

Toisenlaiset teiniäidit -sarja nähtiin television puolella viime syksynä. Nyt keväällä alkavassa Toisenlaiset teiniäidit special -sarjassa seurataan jo tutuksi tulleiden äitien matkaa ja sitä, mitä heille kuuluu nyt? 

Ensimmäisen lapsensa saaneella Hennalla, 19, oli itsellään vaikea lapsuus. Hänet sijoitettiin nuorena mummolleen asumaan ja häntä kiusattiin koulussa, joka johti masennukseen sekä viiltelyyn. Nuori nainen kertoo sarjassa, että hänellä menee hyvin niin elämässään kuin parisuhteessa.

- Olen tyytyväinen siihen, että me molemmat hoidamme vauvaa yhtä paljon. Parisuhteemme on saanut enemmän sisältöä vauvan tulon myötä. Meillä on ihan saman verran aikaa toisillemme vauvan syntymänkin jälkeen, Henna kertoo suhteestaan vauvan isään Remoon, 18. 

Henna kertoo, että hän ei uskoisi parin olevan vielä yhdessä, jos lapsi ei olisi ilmoittanut tulostaan. 

- Minulla on syksyisin hieman sellaista rellestysvaihetta, jolloin paikkaan kaamosmasennusta juomalla. Onneksi vauva ilmoitti tulostaan, Henna pohtii. 

Sen sijaan toisen lapsensa sarjan aikana saanut Kira, 20, on eronnut lapsensa isästä. 

- Minun vanhemmat ovat eronneet samoin kuin monet ystäväni, uskoin kuitenkin, että itse en tule eroamaan. On kuitenkin vaikeaa päättää, milloin jatkaa ilman toista ja nyt on ollut todella vaikeaa parisuhteen puolella, Kira kertoo. 

Kira kuitenkin päättää, että heidän suhteensa ei tule toimimaan. 

Myös Christan, 22, parisuhde on kokenut kovia kolmannen vauvan tulon myötä. 

- Pelkäsin todella paljon, että meidän perheemme tasapaino järkkyy kolmannen lapsen myötä ja niin se on osin tehnyt. Meillä on ollut luottamusongelmia, ihan syystäkin. Sen lisäksi me olisimme tarvinneet todella paljon parisuhdeaikaa tämän kuuden kuukauden aikana, Christa kertoo.

Toisenlaiset teiniäidit special 
Liv
Klo 21.00

Kilpailut

Uusimmat