Kuva: Shutterstock

Tänään tv:ssä: Elmo-koira kiidätetään sokkitilassa sairaalaan - omistaja kertoo herkän tarinan

25.01.2019 07:15 - Katariina Auvinen

Yliopistollisessa eläinsairaalassa seurataan sairaalan elämää.

Tänään television puolella päästään seuraamaan Helsingin yliopistollisen eläinsairaalan elämää. Helsingin Viikissä sijaitsevalle eläinsairaalalle tuodaan muun muassa vasta edellisenä päivänä teho-osastolta kotiutunut Elmo-koira, joka on sokkitilassa. 

Elmo tuli sairaalaan alkujaan vatsalaukun kiertymän vuoksi, joka on hoitoa vaativa sairaus ja esiintyy isokokoisilla koirilla. Nyt koira tuotiin takaisin sairaalaan ja sen tilanteen pelätään uusiutuneen. Elmon omistaja, Matthew, on huolissaan rakkaasta lemmikistään. 

- Elmo on ollut minulle paras ystävä jo viiden vuoden ajan ja se oli ainoa ystäväni, kun muutin Suomeen. Vaimoni on suomalainen, joten päätimme muuttaa tänne, omistaja kertoo surullisena. 

Matthew työskenteli kotoa käsin pitkiä päiviä, joten hän ei tullut tavanneeksi moniakaan ihmisiä. Sen sijaan Elmo tuli parin luo kolme viikkoa muuttolaatikoiden sisälle kantamisen jälkeen. 

- Elmo oli ainoa seurani. Hän on aina ollut täydellinen, hän ei ikinä murise kenellekään tai ole pahansuopa. Elmo on kaikkien mielestä maailman kiltein koira. Nyt on musertavaa nähdä hänen kärsivän, Matthew kertoo. 

Elmon tila on hengenvaarallinen ja hoitohenkilökunta tekee kaikkensa, jotta koiran olo helpottuisi ja se saataisiin pelastettua. 

Yliopistollinen eläinsairaala
TV2
Klo 18.00

Kilpailut

Uusimmat