Kuva: Senja Rapila

Juno reagoi suomalaisräppärin kuolemaan tyrmistyttävällä tavalla - somessa repesi raivo

23.01.2019 09:00 - Senni Loikala

Instagramissa nousi raivo räppäri Junon julkaistua päivityksen nuoren kollegansa Atte Toikan muistolle.

Useat suomalaismediat uutisoivat tiistaina, että räppäri Atte Toikka on kuollut. Toikka tunnettiin myös taiteilijanimillä MKDMSK ja Maski. Rap-artisti Juno, oikealta nimeltään Jon Korhonen, 32, reagoi Instagramissa suru-uutiseen. Juno julkaisi lähemmäs 15 000 seuraajan tilillään valokuvan halpamerkin energiajuomatölkistä, millä hän viittaa Toikan menneisyyteen.

Nuoruudessaan Toikka julkaisi ystävineen rehvakkaan valokuvan IRC-galleriassa. Pian Toikan kasvoista alkoi levitä vitsejä, niin kutsuttuja ”Jonne-meemejä.” Useisiin meemeihin liitettiin sama halpamerkin energiajuomatölkki, josta Juno julkaisi kuvan.

Junon päivityksen yhteydessä on kirjoitus, jossa on muutama kirjoitusvirhe: ”Jos olit ystävä tai vaikka olit heitteri juo yski monen ihmisen ystävälle Atelle ja omalle kollegalle! On surullista menettää nuoria ihmisiä ja on taitellee myös paskaa, että lahjakkaita lähtee liian aikaisin! Big Love! Olet musiikin kautta aina tänne jäävien mukana.

Päivitys on aiheuttanut raivoa Instagramissa. Sitä on pidetty mauttomana ja epäkunnioittavana. Alta voit lukea, miten päivitystä on kommentoitu.

Vit*u sä olet mauton jätkä…

Jos ei sen verran tajua, ettei ole paras tapa osoittaa osanottojansa ES-tölkillä, olisi ehkä parempi olla laittamatta mitään.

Aika mauton vitsi, jos viittaat tuolla siihen Albertin ”ES-Jonne”-kuvaan. Ei vaikuta kovin kunnioittavalta toisen muistolle.

Vit*n köyhä setti. Teet vaan itsestäsi räkiksen ja speden.

EDIT. 24.1. klo 7.35. Juno poisti päivityksen sosiaalisesta mediasta.

Lue myös: Vuosi sitten julkisuudesta kadonnut Juno avoimena: "Työnteko auttoi masennukseen"

Kilpailut

Uusimmat