Kuva: AOP

Näyttelijäkaunotar paljastaa hauskan tarinan kulissien takaa - 'Suurin diivamainen pyyntö ikinä'

25.01.2019 13:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Hathaway muistetaan muun muassa elokuvista Paholainen pukeutuu Pradaan , Jane Austenin jalanjäljillä, Liisa Ihmemaassa ja Yön ritarin paluu.

Oscar-palkittu näyttelijäkaunotar Anne Hathaway, 36, kertoi tuoreessa Late Night With Seth Mayers -ohjelman haastattelussa hauskan kommelluksen, jossa hän nolostui suuresti.

Kaikki sai alkunsa kahvista. Näyttelijä oli kuvaamassa tulevaa elokuvaansa laivalla ja muisti ottaa mukaansa normaaleja asioita, kuten kirjan ja aurinkovoiteen. Mutta kahvia ei paikan päällä ollut saatavilla.

- Ajattelin, että olemme siellä koko päivän ja heillä ei varmasti ole kunnon kahvinkeitintä laivalla. Päätin tuoda mukanani kunnon kahvikoneen, ja se oli mielestäni hyvä idea, sillä monet saattavat olla väsyneitä, ja tämä piristäisi heitä, Hathaway kertoo nauraen.

Kaikki ei kuitenkaan mennyt niin kuin piti. Kun Hathaway ilmestyi paikan päälle kahvikoneen kanssa, selvisi, että kyseessä on vain kuvausta varten tehty rekvisiittavene eikä siellä ole edes sähköjä.

Lopulta tilanne meni siihen, että henkilökunta toi paikan päälle suuren, kaasulla toimivan, generaattorin, jolla sähköä saatiin tuotettua - vain kahvikonetta varten.

- Tämä kiva asia, mitä halusin, kasvoikin vahingossa suurimmaksi diivamaiseksi pyynnöksi ikinä. Olin niin nolostunut!

Hathaway muistetaan muun muassa elokuvista Paholainen pukeutuu Pradaan, Jane Austenin jalanjäljillä, Liisa Ihmemaassa  ja Yön ritarin paluu.

Lue myös: Anne Hathaway lihottaa itseään roolia varten - "Olen tyytyväinen kroppaani"

Lue myös: Vau! Näyttelijäkaunotar Anne Hathaway esitteli uuden räiskyvän hiustyylinsä

Lue myös: Näyttelijäkaunotar jätti alkoholin - yksi asia sai hänet muuttamaan tapansa

Lähde: Insider

Kilpailut

Uusimmat