Kuva: Getty Images

Anne Hathaway lihottaa itseään roolia varten - "Olen tyytyväinen kroppaani"

01.06.2018 15:15 - Iiro Myllymäki

Anne Hathaway on kuullut lihomisesta tulleita negatiivisia kommentteja.

Yksi Hollywoodin tunnetuimmista naisnäyttelijöistä Anne Hathaway, 35, valmistautuu tulevaa elokuvarooliaan varten paitsi henkisellä tasolla, myös fyysisesti. Muun muassa Interstellar- ja Prinsessapäiväkirjat-elokuvista tunnettu nainen lihottaa parhaillaan itseään rooliaan varten, mistä hän kertoo saaneensa paljon kommentteja. Kuukausi sitten nainen jakoi itsestään treenivideon Instagramissa ja samassa päivityksessä ilmaisi, ettei anna kriittisten äänien vaikuttaa itseensä.

Nyt Hathaway on puhunut lihomisprosessistaan NBC:n Today Show’ssa. Nainen kertoi, miksi päätti puhutella Instagramissa suoraan niitä, jotka saattaisivat kritisoida häntä painonnoususta lähitulevaisuudessa.

- Halusin vain pystyä nauttimaan kesästäni ja kertoa kaikille, että elän kropassani ja olen tyytyväinen siihen, Hathaway kertoo.

Hathawayta ei muiden mielipiteet hetkauta painoasioissa.

- Jos kehoni on erinäköinen kuin mihin olet tottunut tai millainen sen mielestäsi pitäisi olla, se on miten sinä asian koet. Minulla on oma kokemukseni eikä minulla ole valittamista, Hathaway sanoo.

Anne Hathaway sanoo, että hän on joutunut ikävien ulkonäkökommenttien kohteeksi. Hänen nähdäkseen ihmiset kuitenkin alkavat olla entistä tietoisempia siitä, millaista kieltä muiden ulkonäöstä puhuttaessa on sopiva käyttää.

Lue myös: Anne Hathawayn uusi koti on upea, maalaisromanttinen talo 1920-luvulta - katso kuvat

Lähde: Insider

Kilpailut

Uusimmat