Kuva: all over press

Demi Lovato ollut puoli vuotta raittiina - lähipiiri muisti ihanalla eleellä

28.01.2019 22:15 - Niki Miettinen

Laulaja jakoi sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa sanoi viettävänsä elämänsä parasta päivää.

Artisti Demi Lovato, 26, jakoi viikonlopun aikana Instragram-tarinoissaan kuvia, joissa juhlisti kuuden kuukauden raittiuttaan.

Laulaja on kertonut kärsivänsä alokoholi- ja huumeriippuvuudesta koko aikuisikänsä. Kaunotar oli ollut viisi vuotta ilman alkoholia ja huumeita viime heinäkuuhun asti, jolloin Lovato melkein menetti henkensä päihteiden yliannostuksen vuoksi. Tuolloin poptähti kiidätettiin sairaalaan hoitoon, josta päästyään hän meni suoraan vieroitushoitoon.

Laulaja oli saanut viikonloppuna ystäviltään lahjaksi kakkupalan ja kannustavan viestin, jossa kerrottiin kaikkien olevan todella ylpeitä artistin saavutuksesta. Lovato totesi kuvassa viettävänsä elämänsä parasta päivää.

Toisessa kuvassa Lovato esitteli saamansa mitalia, joka muistuttaa siitä kuinka pitkään hän on ollut raittiina. Sinisessä muovisessa mitalissa lukee kultaisella tekstillä "kuusi kuukautta". Mitalilla kannustetaan pysymään raittiina, kun päihteiden käyttö alkaa houkuttamaan liikaa. Kuvan jakoi Instagramissa myös Lovaton-fanisivu, jonka voit katsoa myös täältä.

Lue myös: Demi Lovato löysi rakkauden? Nähtiin suutelemassa muotisuunnittelijaa

Lue myös: Hymyilevä Demi Lovato nähtiin ensimmäisen kerran yliannostuksen jälkeen - katso kuva

Lue myös: Demi Lovato katkaisi välit useaan julkkikseen - mustalle listalle joutui myös räppäri

Lähteet: WonderWall & Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat