Kuva: Getty Images

Hymyilevä Demi Lovato nähtiin ensimmäisen kerran yliannostuksen jälkeen - katso kuva

24.09.2018 15:45 - Katariina Auvinen

Nainen on vetäytynyt julkisuudesta.

Laulaja Demi Lovato, 26, kiidätettiin sairaalaan elokuun alussa, kun hän oli ottanut yliannostuksen. Nainen vietti sairaalassa viikon, jonka jälkeen hänet vietiin suoraan vieroitusklinikalle. Laulajan voinnista on tihkunut hiljalleen tietoja julkisuuteen ja hän on muun muassa kiittänyt sosiaalisessa mediassa ihmisiä tsemppiviesteistä. 

Nyt Lovato on nähty ensimmäistä kertaa ulkona yliannostuksen jälkeen. Nainen nähtiin hymyilevänä ja hyvinvoivan oloisena, kun hän haki kahvia vieroitusklinikan lähistöllä sijaitsevasta kahvilasta. 

Perhe on kertonut, että nainen on vetäytynyt julkisuudesta, jotta hän voisi keskittyä omaan paranemiseensa. Nyt laulaja on päässyt ulkoilemaan ja viettämään aikaa myös vieroitusklinikan ulkopuolella. 

Lovato oli pukeutunut vihreään takkiin ja mustaan lippalakkiin. Hän näytti iloiselta, kun nainen jutteli koiraa ulkoiluttaneen naisen kanssa. 

Tietojen mukaan nainen otti yliannostuksen tunnetulla reseptillä saatavalla kipulääkkeellä, jonka sekaan oli laitettu fentanyyliä. 

Jos kuva ei näy niin katso se täältä

Lue myös: Demi Lovaton käyttämä aine selvillä - otti yliannostuksen tunnetulla kipulääkkeellä

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat