Kuva: AOP

Margot Robbie noudattaa erikoista ruokavaliota pitääkseen linjansa kunnossa - onnistuisiko?

29.01.2019 10:45 - Katariina Auvinen

Näyttelijä on kertonut olevansa hyvin perso ruualle, mutta noudattaa kuitenkin tiettyä aikaikkunaa syömisten kanssa.

Näyttelijä Margot Robbie, 28, on upeassa kunnossa. Tähti on paljastanut, että hän on erittäin perso ruualle, mutta naisella on tiukka personal trainer, David Higgins, joka on luonut hänelle erikoisen säännön ruokailuun liittyen. 

Monet ravintoterapeutit vannovat aamiaisen nimeen ja ovatkin nimenneet sen päivän tärkeimmäksi ateriaksi. Higgins sen sijaan sanoo, että aamiainen on yliarvostettua ja hän vannoo kahdeksan tunnin aikaikkunan nimeen. 

(kuva: AOP)

Se tarkoittaa sitä, että Robbie saa syödä vain kahdeksan tunnin aikana päivittäin. Higginsin mukaan tämä on salaisuus painonhallintaan. Myös muutkin tähdet ovat vannoneet tavan nimeen ja sitä noudattavat muun muassa huippumalli Naomi Campbell ja Claudia Schiffer

- Koko aamiainen on päivän tärkein ateria -fraasi on jo kulunut. Se on alkujaan ollut markkinointikikka, jotta kananmunia olisi saatu myytyä. Higgins tylyttää Daily Mail -julkaisulle. 

Kahdeksan tunnin aikaikkuna tarkoittaa sitä, että moni jättää aamiaisen väliin ja syö viimeisen aterian noin kahdeksan aikaan illalla. 

- Tämä rytmi antaa sinun kehollesi aikaa sulatella aterioita ja käyttää ne tehokkaasti, Higgins vannoo. 

Robbien mukaan hän antaa itselleen luvan herkutella, mutta jos gaalailta on tulossa, hän aloittaa valmistautumisen siihen jo muutamaa viikkoa ennen ja syö hyvin puhdasta ja terveellistä ruokaa. 

Lue myös: Barbiesta tehdään näytelty elokuva - katso kuka nähdään pääosassa

Lue myös: Hollywood-kaunotar Margot Robbie lomailee Lapissa - julkaisi yhteiskuvan miehensä kanssa

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat