Kuva: All Over Press

Gossip Girl -sarjan uusimista suunnitellaan - "Keskustelemme parhaillaan asiasta"

02.02.2019 09:15 - Niki Miettinen

Televisioyhtiö tunnetaan vastaavanlaisista projekteista.

CW-televisioyhtiön presidentti Mark Pedowitz vahvisti Gossip Girl -sarjan uusimisesta olevan keskustelut käynnissä. Yhtiö on tehnyt jo uudelleen Siskoni on Noita- ja Roswell -sarjat, joiden alkuperäisversiot olivat suosittuja 90-luvulla.

- Keskustelemme parhaillamme sarjan tekemisestä, mutta emme vielä tiedä, millainen se tulee olemaan. Tämä on paljon Warner Bros -yhtiöstä sekä heidän tuottajistaan Josh Schwartzista ja Stephanie Savagen kiinni, koska emme tahdo tehdä mitään ilman heidän apuaan, Pedowitz kertoi lehdistötilaisuudessa tammikuun lopussa.

Gossip Girl -sarjan suosio on pysynyt korkealla Netflix-suoratoistopalvelun ansiosta, kun sarjaa voi katsoa haluamaansa tahtiin internetin välityksellä.

Yksi sarjan tähdistä Blake Lively, 31, kertoi mielipiteensä E!News-julkaisulle uudelleenfilmatisoinnista jo vuonna 2016.

- Meillä oli kaikilla niin hauskaa sarjaa tehdessä, joten luulisin kaikkien pitävän sarjan uusimisesta, Lively kertoi haastattelussa.

(kuva: All Over Press)

Sarjassa Dan Humphreyta näytellyt Penn Badgely, 32, ei uskonut sarjan uusimisen olevan ajankohtaista.

- En usko sen tapahtuvan lähiaikoina. Ehkä kymmenen vuoden päästä, koska kaikissa muissa uusituissa sarjoissa alkuperäiset näyttelijät ovat paljon vanhempia kuin me. En usko, että kukaan sarjan tekijöistä olisi kiinnostunut palaamaan sarjaan, Badgley sanoi Fox News -uutismedialle.

(kuva: All Over Press)

Lue myös: Gossip Girl -tähteä syytetään toisesta raiskauksesta - mies kommentoi tapahtunutta

Lue myös: Blake Lively julkaisi suloisen kuvan hänestä ja miehestään - some sekosi

Lue myös: Ryan Reynoldsin ja Blake Livelyn huumori sekoitti taas somen - tällä kertaa sen aiheutti kuuma kuva

Lähteet: HollywoodLife & TVLine

Kilpailut

Uusimmat