Kuva: All over Press

Näyttelijätär kiihtyi televisiossa: "Varapresidentti toivoo, ettei minulla olisi vaimoni rakkautta"

04.02.2019 14:15 - Niki Miettinen

Vierailleessaan talkshow-ohjelmassa näyttelijä Ellen Page nosti esille Yhdysvaltojen johtajien aggressiivisuudet seksuaalivähemmistöjä kohtaan.

Näyttelijä Ellen Page, 31, vieraili Late Show -ohjelmassa, ja piti kiihtyneen puheenvuoron Yhdysvaltojen päämiesten seksuaalivähemmistöjen vastaisesta propagandasta. Hän oli talkshow-ohjelmassa mainostamassa Netflix-suoratoistopalvelun tulevaa Umbrella Academy -sarjaa.

Page huomioi puheensa aikana presidentin Donald Trumpin, 72, mutta keskittyi enemmän varapresidentti Mike Penceen, 59. Pence on julkisesti väheksynyt seksuaalivähemmistöjen oikeuksia jo pitkään, jonka takia naisen kanssa naimisissa oleva näyttelijätär hermostui varapresidentille.

- Amerikan varapresidentti toivoo, ettei minulla olisi vaimoni rakkautta, Page sanoi samalla näyttäen kuvaa itsestään vaimonsa Emma Portnerin kanssa.

Pariskunta meni naimisiin viime vuonna.

- Jos korkeassa johtoasemassa on ihminen, joka vihaa muita ja hän käyttää koko elämänsä siihen, että muilla on huonommat oltavat kuin hänellä, mitä luulette silloin tapahtuvan? Lapset kärsivät ja he tekevät itsemurhia sekä ihmisiä ruvetaan pahoinpitelemään kaduilla. Olen matkustanut paljon ja nähnyt maailman syrjäytyneimpiä ihmisiä, joten olen todella onnekas ja etuoikeutettu, että voin sanoa näin: tämän vihan on loputtava, Page sanoi kiihtyneenä.

Ohjelman live-yleisö hurrasi näyttelijälle, kun hän oli lopettanut tunteikkaan puheensa.

Koko haastattelun talkshow-ohjelmassa voit katsoa alta tai täältä.

Lue myös: Oscar-ehdokas avautui seksuaalisuudestaan: "Tärkeämpää kuin urani"

Lue myös: Näyttelijäkaunotar Ellen Pagen vaimo julkaisi kauniin yhteiskuvan parista: "Elämäni rakkaus"

Lue myös: Vastikään kaapista tullut Hollywood-kaunotar poseeraa rohkeasti lehden kannessa

Lähde: HuffingtonPost

Kilpailut

Uusimmat