Kuva: All over Press

Pink sai viihdealan merkittävän kunnianosoituksen - katso video palkintoseremoniasta

07.02.2019 11:15 - Niki Miettinen

Artisti sai oman tähden Walk of Fame -jalkakäytävälle.

Pop-artisti P!nk, 39, lisättiin viihdeteollisuuden merkkihenkilöihin, kun hän sai oman tähtensä Hollywoodin Walk of Fame -jalkakäytävälle.

Kadulla on yli 2 500 viisisakaraista tähteä, joista jokainen on omistettu jollekin julkisuudenhenkilölle työstään viihdeteollisuuden hyväksi.

Variety-julkaisun mukaan Pinkin tähti asetettiin kadulla Dolby-teatterin eteen, Dwayne Johnson, 46, ja Jackie Chan, 64, näyttelijöiden tähtien viereen.

Laulaja ei meinannut uskoa tähden julkistusseremoniassa kunnianosoitusta todeksi.

- Tämä on uskomatonta. Olen lähiaikoina pohtinut, mitä olen saanut aikaan 23 vuoden urallani ja voin sanoa saavuttaneeni kaiken haluamani. Se johtuu siitä, että tiesin omat vahvuuteni. En myynyt seksiä tai parfyymeja, en ole kaunein tai paras mutta näytän julmalta ja minulla on riittävästi alani osaamista saavuttamaan unelmani. Pusken aina eteenpäin enkä koskaan luovuta. Loppuunmyin konsertteja, kun albumejani ei ostettu, enkä lähtenyt kilpailemaan suosiosta muiden kanssa, koska halusin olla kiertueilla. Halusin olla alani parhaita ja nyt melkein nelikymppisenä, voin sanoa olevani erinomainen siinä mitä teen, Pink kertoi seremoniassa.

Seremonian voit katsoa kokonaisuudessa alta tai täältä.

Lue myös: Kuva sai arvostelemaan Pinkin aviomiehen vanhemmuutta - laulaja sai täydellisen raivokohtauksen

Lue myös: Pink julkaisi kauniin yhteiskuvan miehensä kanssa - juhlistivat 13. hääpäiväänsä

Lue myös: Laulaja Pinkin vanhemmuutta arvosteltiin videon takia - ymmärrätkö syyn?

Lähde: Billboard

Uusimmat