Kuva: AOP

Näyttelijäkaunotar paljasti tyttärensä kärsivän harvinaisesta sairaudesta - arki on taistelua

07.02.2019 12:45 - Katariina Auvinen

Denise Richards adoptoi tyttövauvan vuonna 2011.

Näyttelijäkaunotar Denise Richards, 47, oli muutama vuosi sitten otsikoissa entisen miehensä Charlie Sheenin vuoksi. Parin myrskyisä suhde päättyi jo vuonna 2006, ja parin kaksi lasta jäivät asumaan Richardsin luokse. Nainen adoptoi vuonna 2011 tyttären, jonka nimeksi tuli Eloise.

Nyt nainen on paljastanut, että seitsemänvuotiaalla Eloisella on vakava ja harvinaislaatuinen sairaus, joka aiheutuu kromosomipoikkeamasta. Richardsin mukaan sairaus vaikuttaa hänen tyttärensä aivojen kehittymiseen ja toimintaan. Nainen kertoi Daily mail -julkaisulle huomanneensa tyttäressään poikkeavaa käytöstä jo heti vauvana. 

Denise Richards ja Eloise-tytär. (kuva: AOP)

- Hän ei pystynyt istumaan pitkään aikaan. Hän ei myöskään kävellyt pitkään aikaan, joten ymmärsimme jotain olevan vialla. Hän alkoi kävelemään kaksivuotiaana fysioterapian avustuksella, Richards kertoo. 

Meni kuitenkin pitkään kunnes Richards sai vastauksen siihen, mikä hänen lastaan vaivasi. Diagnoosi syntyi hieman yli kaksi vuotta sitten. Tietyllä tavalla se oli äidille helpotus, mutta hän kertoo, että jokainen päivä on uusien asioiden opettelua. 

Eloisella kromosomi 8  on erilainen, koska siitä puuttuu osa. Tämä aiheuttaa kehityshäiriöitä.

- Hän pystyy puhumaan vain kourallisen erilaisia sanoja, Richards kertoo. 

Kaikesta huolimatta nainen on päättänyt, että hän suhtautuu tulevaisuuteen

Lue myös: Charlie Sheen väittää joutuneensa Hollywoodin mustalle listalle - ei pysty maksamaan elatusmaksuja

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat