Kuva: Getty Images

Charlie Sheen väittää joutuneensa Hollywoodin mustalle listalle - ei pysty maksamaan elatusmaksuja

03.08.2018 21:15 - Katariina Auvinen

Sheen on turvautunut oikeuden apuun, jotta hänen ei tarvitsisi maksaa noin 64 000 euroa kuussa lastensa äideille.

Näyttelijä Charlie Sheen, 52, kertoo, että hänellä ei ole enää varaa maksaa lastensa elatusmaksuja, koska hän on joutunut mustalle listalle Hollywoodissa. Mies on ollut otsikoissa vuodesta 2011, kun mies kirjautui vieroitukseen huume- ja alkoholiriippuvuutensa vuoksi. Tuottajat laittoivat miehen tähdittämän Miehen puolikkaat -televisiosarjan katkolle. Hänet lopulta irtisanottiin sarjasta, koska hän herjasi avoimesti tuotantotiimiä useissa eri haastatteluissa.

Miehen on kerrottu käyttäytyneen huonosti työpaikallaan. Hänen on myös kerrottu olleen väkivaltainen entisiä naisystäviään kohtaan, joka on johtanut siihen ettei mies omien sanojensa mukaan saa enää kunnon töitä. 

- Minut on laitettu mustalle listalle, hän kertoo Daily Mail -julkaisun mukaan. 

Miehen pitäisi pystyä maksamaan yhteensä 75 000 dollaria kuussa neljän lapsensa elatusmaksuja. Tämä tarkoittaa noin 64 000 euroa. Sheenillä on kaksi lasta entisen vaimonsa Denise Richardsin kanssa ja kaksi lasta Brooke Muellerin kanssa. 

Mies on turvautunut oikeuden apuun, jotta hänen ei tarvitsisi maksaa niin paljon elatusmaksuja hupenevien varojensa vuoksi. Mies on myynyt omaisuuttaan, jotta hän on saanut rahoitettua elämäänsä. Viimeeksi hän laittoi miljoonakartanonsa myyntiin. 

Lue myös: Charlie Sheeniä syytetään murhasta

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat