Kuva: AOP

Raskaudesta muuttunut vartalo ajoi Cardi B:n masennukseen - tähti suree yhä painoaan

08.02.2019 08:45 - Katariina Auvinen

Nainen ajautui masennukseen tyttärensä syntymän jälkeen.

Räppäri Cardi B, 26, palasi esiintymislavoille vain viikkoja synnytyksen jälkeen viime vuoden puolella. Nainen laihdutti myös raskauden aikana tulleet kilot ennätysvauhdilla. Ikäväkseen naisen äitiyttä varjosti pettämiskohu, koska hänen miehensä jäi kiinni kuhertelusta muutaman toisen naisen kanssa. 

Nyt nainen on kertonut, että vaikka hän vaikutti tasapainoiselta ja onnelliselta, hän kärsi synnytyksen jälkeisestä masennuksesta. Nainen sanoi, että hän tiedosti asian ja yritti kaikin keinoin välttää sitä, muttei mahtanut itselleen mitään. 

- Kun olin juuri viimeisilläni raskaana, lääkäri kertoi minulle synnytyksen jälkeisestä masennuksesta, mutta kuittasin sen tuolloin vain sillä, että minusta tuntui hyvältä sillä hetkellä, en usko sen koskevan minua, hän kertoo Harper´s Bazaar -julkaisulle. 

Sen sijaan, kun Kulture-tytär oli syntynyt, naisen mieli synkkeni. 

- Maailma tuntui todella raskaalta olallani.

Se johtui kokonaisvaltaisesta elämänmuutoksesta, mutta myös siitä, että nainen harmitteli muuttuneen vartalonsa perään. 

- Minusta tuntuu vieläkin, ettei vartaloni ole samanlainen kuin ennen synnytystä. En ole löytänyt vieläkään tasapainoa elämässäni. Esimerkiksi kun kävelen korkokengilläni, en pysty kävelemään enää niin varmasti, joten minusta tuntuu, että olen painava, Cardi B kertoo. 

Lue myös: Cardi B otti pettäjärakkaansa takaisin - antoi kuitenkin tiukan ehdon puhelimen käyttöön

Lue myös: Cardi B:n säväytti rohkeilla alusvaatekuvillaan: "Olen pieni pornotähti tänään"

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat