Kuva: AOP

Kuuluisuus ajoi Harry Potter -tähti Daniel Radcliffen juomaan liikaa - "Auttoi selviytymään"

21.02.2019 18:15 - Lauri Kujanpää

Radcliffe kertoo kuuluisuuden haittapuolista.

Harry Potter -elokuvista megatähteyteen noussut Daniel Radcliffe, 29, kertoo Off Camera with Sam Jones -ohjelman haastattelussa, että tähteyttä oli aluksi todella vaikea käsitellä. Mies sanoo, että joutui turvautumaan kuuluisuuden takia alkoholiin.

- Se oli pelottavaa, kun meni ensimmäistä kertaa julkisille paikoille niin, että kaikki tunnistavat sinut ja katsoivat sinua. Todennäköisesti ongelma oli suurempi päässäni, kuin mitä se oli oikeasti, Radcliffe kertoo ja jatkaa:

- Minun tapauksessani nopein tie unohtaa se fakta, että sinua tuijotetaan koko ajan, oli vetää pää kunnolla sekaisin. Se ajoi sellaiseen kierteeseen, että humalassa ajatteli ihmisten tuijottavan vielä enemmän, koska olen juonut, ja että minun pitäisi juoda vielä lisää, jotta en huomioisi sitä.

Radcliffe sanoo, että paineet ovat kuuluisuudessa kovia.

- Yksi osa kuuluisuutta ovat ne odotukset, että sinun pitäisi olla elinvoimainen koko ajan. Sinulla on upea työ, sinulla on rahaa ja sinulla ei ole oikeutta olla surullinen. Täytyisi vain iloita kaikesta, ja se tuo myös kovaa painetta. Rakastin työtäni aina, joten siitä ei ollut kyse.

Rakkaat auttoivat miestä selviytymään, mutta päätös alkoholin vähentämisestä lähti hänestä itsestään.

- Se otti muutaman vuoden, kunnes lopulta heräsin eräs aamu ja tajusin, että tämä ei ole hyvä juttu. Elämä on nyt paljon kivempaa.

Lue myös: Harry Potter -tähti tapasi tyttöystävänsä näytellessään seksikohtausta hänen kanssaan

Lue myös: Daniel Radcliffe laittoi huhumyllyt liikkeelle - "En varmasti ole viimeinen Harry Potter"

Lue myös: Ällöttävä Harry Potter -fakta herättää huvitusta - olisitko uskonut Tylypahkan historiasta?

Lähde: E-Online

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat