Kuva: AOP

Miley Cyrus avioliitosta ja seksuaalisesta suuntautumisestaan: 'Rakastan lähes hengellisellä tasolla'

22.02.2019 17:15 - Emmi Moilanen / emmi.moilanen@bauermedia.fi

Laulaja avioitui näyttelijä Liam Hemsworthin kanssa viime vuonna.

Uutisoimme joulukuussa laulaja Miley Cyruksen, 26, menneen naimisiin pitkäaikaisen miesystävänsä, näyttelijä Liam Hemsworthin, 29, kanssa. Nyt laulaja kertoo Vanity Fairin tuoreessa haastattelussa, millaisia ajatuksia avioliitto ja perinteet hänessä herättävät.

Cyrus toteaa, että osa ihmisistä avioituu perinteisten syiden takia, mutta luokittelee oman liittonsa kallistuvan enemmänkin moderniin suuntaan. Olemme uutisoineet aiemmin Cyruksen kertoneen julkisuudessa avoimesti olevansa panseksuaali. Pääset lukemaan jutun tästä.

- Iso osa ylpeyttäni ja identiteettiäni on seksuaalinen suuntautumiseni. Se mitä peräänkuulutan on, että ihmiset rakastuvat ihmiseen, ei sukupuoleen, ulkonäköön tai mitä ikinä. Se, millä tavalla minä rakastan ja olen rakastunut, on lähes hengellisellä tasolla, Cyrus kertoo.

- Uuden sukupolven parisuhteet eivät ole niinkään paljon tekemisissä seksuaalisuuden tai sukupuolen kanssa. Seksi on oikeastaan aika pieni osa ja sukupuoli hyvin pieni, lähes epäoleellinen osa parisuhdetta, laulaja jatkaa.

Avioliitto ei muuttanut mitään

Tuoreessa haastattelussa Cyrus pohtii myös sitä, ettei avioliitto juurikaan muuttanut parisuhdetta.

- Mikään ei ole eri tavalla. Sanoisin, että kodin menettäminen muutti meitä enemmän kuin avioituminen, laulaja kertoo ja viittaa Kaliforniassa viime vuonna riehuneisiin metsäpaloihin.

Lue myös: Liam Hemsworth rakastaa jekuttaa Miley Cyrusta - katso hauskat pilavideot

Lue myös: Miley Cyrus jakoi rivon onnittelukuvan miehelleen ystävänpäivän kunniaksi

Lue myös: Miley Cyrus jakoi videon, jossa miesfani kähmi häntä - tähden käytös on jakanut mielipiteet

Lähde: E!News, Vanity Fair

Kilpailut

Uusimmat