Kuva: TV5

Tänään tv:ssä: Aviomies antoi Susannalle luvan tapailla naisia - Christa vei häneltä jalat alta

04.03.2019 07:15 - Katariina Auvinen

Unelmahäiden uusimmassa jaksossa seurataan hieman yli kolmikymppisten Christan ja Susannan hääjuhlaa.

Tänään Unelmahäiden jaksossa tavataan vähän yli kolmikymppiset Christa ja Susanna, jotka sanovat toisilleen tahdon luonnon helmassa lähellä Joensuuta. Kun Susanna vietti miehensä kanssa muutama vuosi sitten ravintolassa iltaa, hän kiinnitti huomionsa kauniiseen Christaan. 

Myöhemmin nainen otti Christaan yhteyttä sosiaalisen median kautta, kertoen kuitenkin heti, että hän on naimisissa. Susanna oli kuitenkin saanut miehensä suostumuksen tavata myös naisia. Christaa oudoksutti tilanne ensin, mutta hän päätti lähteä peliin mukaan.

Pari alkoi tapailemaan ja rakastui toisiinsa. Muutaman kuukauden tapailemisen jälkeen kolmiodraama ajoi osalliset umpikujaan ja Susanna päätyi eroon.

- Meillä oli niin järkyttävät riidat silloin syksyllä, että siinä kärsivät kaikki. Riita tuli siitä, että päätin ettei asiat voi jatkua kolmistaan, Susanna kertoo. 

Hänelle jäi liitosta yksi poika, Niki, joka on innolla mukana hääjärjestelyissä. 

- En oikein osaa ajatella sitä elämää ilman Christaa nykyisin, Susanna kertoo. 

Parilla on paljon yhteistä, mutta he ovat myös erilaisia luonteita. Christa on henkeen ja vereen luontoihminen kun taas Susanna ei. Luonto valikoitui luonnolliseksi teemaksi myös parin häihin. 

- Koska Chrisun haaveena on ollut päästä luonnon keskellä naimisiin niin kyllähän se pitää toteuttaa, Susanna kertoo. 

Unelmahäät 
TV5
Klo: 21.00

Kilpailut

Uusimmat