Kuva: AOP

Donatella Versace, 63, ei anna iän määrittää pukeutumistaan - rakastaa niukkoja asuja, katso

28.02.2019 16:15 - Katariina Auvinen

Versace on aina rakastanut näyttävää pukeutumista.

Italialainen muotisuunnittelija ja piinkova liikenainen Donatella Versace, 63, hallitsee yhtä maailman tunnetuinta muotibrändiä. Nainen itse on pukeutunut aina näyttävästi, jopa niin näyttävästi, että on epäilty, onko kaikki asut olleet sopivia naisen iälle. 

Versace on nyt antanut tiukan vastauksen kaikille pukeutumiseen liittyen. Hän on aina vannonut, ettei ikinä lopeta minihameiden käyttämistä ja niin nainen on myös tehnyt. 

- Ikinä ei pukeutumisessa pidä ajatella ikää. Sinun ei todellakaan pidä pukeutua kuin ikäisesi vaan niin kuin itse haluat, hän napauttaa Daily Mail -julkaisun mukaan. 

Naisen mukaan on kuitenkin yksi asia, jonka hän on muutanut pukeutumisessaan iän myötä. 

- En ikinä lopeta minihameiden pitämistä, mutten pidä niitä paljaiden jalkojen kanssa, hän tiivistää. 

Nainen on myös aina nähty vaaleissa ja pitkissä kutreissa, joista on tullut hänen yksi tavaramerkkinsä. Hän myös suosii vahvaa ja tummaa silmämeikkiä sekä vaaleaa huulipunaa. 

Naisella on kaksi lasta, joista hänen tyttärensä omistaa Versacen imperiumista osan. Allegra-tytär on omaksunut äitinsä tyylin ja hän suosii myös tummaa silmämeikkiä sekä suoria ja pitkiä kutreja. 

Donatella kuvattuna tänä vuonna. Nainen on aina ollut tarkka tyylistään. (kuva: AOP)

Naisen tytär Allegra vasemmalla. (kuva: AOP)

Donatella vuonna 2004. (kuva: AOP)

Vuonna 1997. (kuva: AOP)

Donatella Versace kuvattuna vuonna 1992 sen aikaisen miehensä Paul Beckin kanssa. Kuvassa ovat myös parin lapset Allegra sekä Daniel. (kuva: AOP)

Lue myös: Muotikuningatar Donatella Versacen kasvot järkyttävässä kunnossa - katso tuoreet kuvat

Lähde: Daily mail 

Kilpailut

Uusimmat