Kaikki artikkelit

Versace on haastanut pikamuotiketju Fashion Novan oikeuteen muun muassa Jennifer Lopezin yllä nähdyn viidakkoprintein varustetun mekon kopioimisesta.
Supertähti näyttää asussa vähintään yhtä kuumalta kuin lähes 20 vuotta sitten.
Versace on aina rakastanut näyttävää pukeutumista.
Leikkaukset ovat todella tehneet Donatella Versacen kasvoista eriskummallisen näköiset.
Muotisuunnittelija Donatella Versace on ollut jo vuosia otsikoissa lukemattomien kauneusleikkaustensa vuoksi. Nyt nainen näyttäisi myös olevan huolestuttavan laihassa kunnossa.
Muotiguru Donatella Versace on tunnetusti vieraillut ahkerasti plastiikkakirurgien veisten alla. Nyt näyttäisi kuitenkin, että kauneusleikkauksista on ollut huomattavasti enemmän haittaa kuin hyötyä.
Persoonallisen näköinen Donatella Versace ei varmasti ole maailman helpoin hahmo, joksi muovautua. Näyttelijätär Gina Gershon otti kuitenkin haasteen vastaan.
Muotisuunnittelija dumppasi kunto-ohjaajansa, joka kielsi häneltä tupakanpolton.
Muotisuunnittelija Donatella Versace tunnetaan menestyvänä bisnesnaisena. Mutta mistä Donatella hakee innostustaan luovassa työssään?
Skotlantilainen muotisuunnittelija Christopher Kane lopettaa Versacen Versus-malliston suunnittelun.
Supertähti Lady Gaga muistuttaa uusimman tyylinsä puolesta huolestuttavan paljon italialaista muotigurua.
Italialaismuotisuunnittelija Donatella Versace muistuttaa päivä päivältä vähemmän ihmistä, ja enemmän vahanukkea.
Donatella Versace on tavoillensa uskollisena suunnitellut malliston, joka ei jätä ketään kylmäksi, hyvässä eikä pahassa.
H&M ilmoittaa , että syksyn 2011 designeryhteistyö toteutetaan yhden maailman legendaarisimman muotibrändin, Versacen kanssa. Aiemmin H&M:n kanssa yhteistyötä ovat tehneet muun muassa Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Comme des Garçons, Jimmy Choo ja viimeisimpänä Lanvin.
Glamour-lehti jakoi Women of the Year 2010 -palkinnot eilen maanantaina New Yorkissa. Paikan päälle kokoontuivat maailman vaikutusvaltaisimmat, lahjakkaimmat ja näyttävimmät naiset.
The Good Surgeon Guide listasi maailman rumimmat julkkikset. Listan kärjessä komeilee rokkarimies Iggy Pop. Listalle kolmen rumimman kärkeen sijoittuu lisäksi kaksi naista.