Kuva: AOP

Laulaja Beyoncélla on useita kaksoisolentoja - huomaatko yhdennäköisyyden?

07.03.2019 09:15 - Emmi Moilanen

Laulajan kaksoisolennoilta löytyy runsaasti kuvia esimerkiksi Instagramista.

Olemme aiemmin uutisoineet seurapiirikaunotar Kim Kardashianin ja näyttelijä Megan Foxin kaksoisolennoista. Pääset lukemaan artikkelit tästä ja tästä.

Nyt Style Caster -sivusto on koonnut yhteen supertähti Beyoncén, 37, kaksoisolennot, joita on hämmästyttävän monta. Voit katsoa listauksen kuvineen alta.

Brittany Williams

Style Casterin -artikkelissa todetaan Williamsin olevan ehkä tunnetuin laulajattaren kaksoisolennoista. Williams antoi vuonna 2017 Daily Mail -julkaisulle haastattelun, jossa totesi, että ihmiset lähestyvät häntä jatkuvasti.

- Lentokoneessa, lentokentillä tai kutsuvierastilaisuuksissa. Minua on myös kuvattu salaa. Kerran naisjoukko lähti autolla minun ja ystäväni perään. He saavuttivat automme ja alkoivat laulaa Single ladies -kappaletta, Williams kertoi viitaten yhteen Beyoncén hittibiiseistä.

Oti Mabuse

Ammattitanssija Mabuse kiinnitti ihmisten huomion vuonna 2017 esiintymällä Britannian Strictly Come Dancing -ohjelmassa. Nainen tanssi vogue-tyyliin ja sai hetkeksi yleisönsä uskomaan, että kyseessä on Beyoncé.

Katso video naisen taidonnäytteestä alta.

Yvonne Okoro

Okoro on afrikkalainen näyttelijä, jota Style Casterin mukaan verrataan usein Beyoncéen. Mitä mieltä sinä olet, näetkö naisissa samaa näköä? Pääset katsomaan Okoron kuvan alta.

Jessica Nkosi

Myös etelä-afrikkalaista tv-personaa, Jessica Nkoshia verrataan usein laulajakaunottareen. Style Caster kirjoittaa, että Nkosin sosiaalisen median kuvista löytyy usein kommentteja kuten ”näytät aivan Beyoncélta.”

Rachael White

White nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2010, jolloin nainen osallistui Britannian Big Brother -realityohjelmaan. Jo tuolloin naisen yhdennäköisyys Beyoncén kanssa herätti keskustelua ja esimerkiksi Times ja Daily Star vertasivat Whitea laulajattareen.

Lue myös: Beyoncé on lapsuuskuvassaan täydellinen kopio Blue Ivy -esikoisesta, fanit: ”Todellakin kaksoset!"

Lue myös: Beyoncé julkaisi lomakuvia perhematkalta - fanit kummastelevat yhtä asiaa

Lue myös: Kim Kardashianin kaksoisolento on seksikäs ilmestys - katso kuumat kuvat

Lähde: Style Caster

Kilpailut

Uusimmat