Kuva: Emmi Moilanen

Sini Ariell halusi jo 15-vuotiaana julkkikseksi: "Tärkeintä on antaa itsensä susilauman syötäväksi"

07.03.2019 19:15 - Henna Koste

Tatuointitähti Sini Ariell halusi päästä puhumaan kokemuksistaan mahdollisimman monille ihmisille.

Tatuointitaiteilija ja malli Sini Ariellin, 37, elämää ei voi hyvällä tahdollakaan sanoa helpoksi. Lapsena esiintymistä rakastava tyttö joutui kiusatuksi, kun tyttölauma käänsi selän. Matkalle on sattunut monia mutkia, joista Sini osaa nyt olla kiitollinen. Nainen on puinut myös raskasta vauvavuotta ja parisuhdeongelmia brutaalin rehellisesti blogissaan. Vaikka moni paheksui, SIni tiesi, että avoimuus on ainoa vaihtoehto. Nyt Sinin mies, Stuart, joka ei koskaan halunnut lasta, on kasvanut vaimonsa mukaan loistavaksi isäksi. 

- Hän on maailman paras isä. Hän on puhjennut kukkaan, Sini iloitsee. 

Sini tiesi jo 15-vuotiaana haluavansa julkisuuden henkilöksi. 

- Kun koulukiusaaminen oli pahimmillaan, sanoin äitille, että jonain päivänä musta tulee julkkis Suomessa, ja aion käyttää sen valokeilan hyvään. Aion voimaannuttaa muita ihmisiä omien kamalien kokemusten kautta. Se menee kanavien kautta monien ihmisten korviin. Kirjoitin esimerkiksi itseinhosta sekä vihanhallintaongelmista suorasanaiset blogitekstit. Sieltä tuli hirveästi palautetta, että ihmiset ymmärtävät nyt läheisiään paremmin, Sini kertoo.

Susilauman syötävänä

Aviokriisi, yksinäisyys, masennus, itsemurhayritys, lapsettomuus... Muun muassa nämä ovat teemoja, joita Sini on käsitellyt rohkeasti julkisuudessa. 

- Sitä kautta olen saanut ihmisille paremman mielen heidän omassa elämässään. Se tuntuu tosi hyvältä, nainen toteaa.

Kun 15-vuotias Sini haaveili julkisuudesta, hän ei kuitenkaan osannut arvata, mitä sosiaalinen media tuo tullessaan. Silloin Motorolan halkopuhelimet olivat uusinta huutoa.

- Tärkeintä on, että annat itsesi sinne susilauman syötäväksi. Kyllä sieltä tulee sitä pahaakin aina. En välitä siitä, olen maailman onnellisin äiti. Kun haluaa ihmisille pelkkää hyvää, miksi ihmiset sylkevät päin? En ole keneltäkään mitään tai kopioinut kenenkään ideoita, Sini huomauttaa. 

Tuore viestitulva kuitenkin lämmittää naisen mieltä. 

"Luin juuri parisuhteenne muuttumisesta lapsen syntymän jälkeen. Enpä olisi voinut lohdullisempaa tekstiä tähän hätään lukea. Purskahdin melkein itkuun. En ole yksin tämän asian kanssa", kuuluu yhden pitkän viestin alku. 

Jälleen Sini on saanut yhden ihmisen vakuutettua siitä, mitä elämä ja äitiys voivat olla. Ja, että kaikki vielä järjestyy.

Lue myös: Sini Ariell ryhtyi somelakkoon lapsen sairaskohtauksen myötä: ”Olin aika pettynyt omaan käytökseeni"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat