Kuva: Emmi Moilanen

Kodittoman sanat muuttivat Sini Ariellin elämän - päätti muuttaa Stuartin luo pallon toiselle puolen

09.03.2019 21:15 - Henna Koste

Sini Ariell haaveili elämästä Los Angelesissa.

Pin up -malli ja tatuointitaiteilija Sini Ariell, 37, elää nyt unelmaansa Australiassa 1,5-vuotiaan lapsensa Pennyn ja miehensä Stuartin kanssa. Sini tekee puolikasta viikkoa tatuointifirmassa. Aamuisin hän kurvaa mönkijällä viemään Pennyn hoitoon. Ei ole yllätys, jos jättimäinen hämähäkin verkko läsähtää matkalla päin naamaa - Australian luonto on ihmeellinen. Hoitopaikassa Penny pääsee heti aamutuimaan hakemaan hoitajan kanssa kananmunia kanalasta, samalla, kun Sini tekee taidetta ihmisten iholle. Lähimpään ruokakauppaan on 35 kilometriä. Kontrasti on ilmeinen, kun ottaa huomioon Sinin asuneen vielä muutama vuosi sitten Helsingin ytimessä Korkeavuorenkadulla.

- Stuart sanoi, että maaseutu kasvaa vielä minuun. Niin on todella käynyt. Elämä on seesteistä, eikä ole turhaa hötkyilyä, kertoo Sini. 

Sini erosi miehestään Joni Tarkkisesta vuonna 2015. Sini oli saanut lapsettomuusdiagnoosin, mutta Joni halusi lapsen. 

- Sanoin Jonille, että rakastan sinua niin paljon, että annan sinun mennä. Ei meillä ollut ikinä  mitään ongelmaa, ei riitaa, ei pettämisiä. Sanoin, että hän ymmärtää siinä vaiheessa, kun työntää rattaita, miksi päästin hänet pois. Nyt hän työntää niitä rattaita, ja olen niin onnellinen ja kiitollinen, Sini sanoo murtuen itkuun. 


Kohtalokas kahvilakäynti

Kaksi viikkoa eron jälkeen Sini tapasi nykyisen miehensä Stuartin. Sini lähti Phukettiin yksin, vaikka hänen oli pitänyt lähteä Jonin kanssa 10-vuotisreissulle Domikaaniseen tasavaltaan. Sini tapasi Stuartin tatuointistudiossa. Parin välillä kipinöi, mutta Sini halusi muuttaa Los Angelesiin. 

- Minulla oli pinnallinen haavekuva siitä paikasta, että muutan sinne. Se, mitä meille myydään Losista on täysin feikkiä. Se on jotain niin likaista ja sotkuista. Jos minulla oli meikit naamassa, minut haluttiin castata elokuvan rooliin. Kenen munaa imet, siihen leffaan pääset. Kun ei ollut meikkiä, kukaan ei noteerannut sinua ja näytit samalla tavalla kodittomalta kuin kaikki muutkin. Pinnallisuus siinä paikassa on järkyttävää, Sini muistelee.

Nainen koki kuitenkin todellisen herätyksen istuessaan ketjukahvilan terassilla laittamassa äidilleen viestiä.

- Minulla oli kukkalei päässä. Siitä käveli rasvatukkainen mies, jolla oli harmaa huppari ja isot siniset silmät. Sanoin hänelle hymyillen, että "Hey peace brother" ja jatkoin kahvin juomista, Sini kertoo.

Yhtäkkiä joku taputti Siniä olkapäälle. 

- Käännyin, ja näin saman miehen siinä. Hän sanoi, että "Minun täytyi tulla tapaamaan sinua. Missä olet ollut koko elämäni? En uskonut, että teitä on enää olemassa. Olen etsinyt koko elämäni ajan ihmistä, joka huomaa minut. Olen koditon 65-vuotias. Olet ensimmäinen, joka katsoi minua silmiin ja tervehti. Sinä näit minut". Hän rupesi itkemään ja kiitti minua, Sini kuvailee muutaman vuoden takaista tilannetta. 

Miehellä oli vielä tärkeä huomautus Sinille.

- Hän sanoi, että "lähde pois täältä, älä koskaan palaa. Los Angeles tulee syömään sinut ja hyvän sydämesi". Hän vain lähti, Sini kertoo ja toteaa karvojen vieläkin menevän pystyyn. 

SIltä istumalta nainen laittoin Stuartille viestin ja kertoi tilanteen. 

- Sanoin, että tulen Australiaan, en jää Losiin. Varasin heti liput, Sini kertoo. 

Edelleen Sini miettii, kuinka suuri vaikutus tuolla tuntemattomalla miehellä oli hänen elämäänsä. 

Lue myös: Sini Ariell julkaisi suloisen kuvasarjan ilmeikkäästä tyttärestään - katso ihastuttavat otokset

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat