Kuva: AOP

Naiset, jotka toistuvasti sekoitetaan laulajatähti Rihannaan – katso kuvat kaksoisolennoista

12.03.2019 14:15 - Emmi Moilanen

Myös Rihannalla on useita kaksoisolentoja, kirjoittaa Style Caster sivusto.

Uutisoimme aiemmin poptähti Beyoncélla olevan useita kaksoisolentoja. Nyt Style Caster -sivusto on koonnut yhteen myös ne nuoret naiset, jotka sekoitetaan usein Rihannaan. Näetkö yhdennäköisyyden? Voit katsoa kuvat alta.

Andele Lara

Bostonissa asuva parikymppinen Lara on saanut kuulla lähes koko elämänsä siitä, kuinka paljon hän muistuttaa laulajaa.

- Sillä hetkellä kun astun ulos yhtään missään, kaikki alkavat tuijottaa, kuiskailla ja ottaa kuvia. Tätä tapahtuu päivittäin, ei mene yhtäkään vuorokautta ilman, että kuulen muistuttavani Rihannaa, Lara kertoi Daily Mailin haastattelussa jo vuonna 2014.

Yna Sertalf

Style Casterin tietojen mukaan Serftalfin hiljattain Twitterissä julkaisemat selfiet saivat kommenttivyöryn, kun ihmiset luulivat ensin hänen olevan Rihanna.

- Tuota on tapahtunut siitä saakka, kun olin viisitoista tai kuusitoista. Ensimmäinen ihminen, joka kertoi minun muistuttavan Rihannaa oli setäni. Olin tuolloin leikannut juuri hiukseni, Sertalf kertoi BuzzFeedille.

- Olen aika ujo, enkä ole käyttänyt yhdennäköisyyttä hyväkseni. Mutta on totta, että klubille pääseminen tai ilmaisen juoman saaminen on helpompaa, hän jatkoi.

Renee Kujur

Myös intialaista mallia, Renee Kujuria kutsutaan usein laulajan kaksoisolennoksi.

Shania Ruedas Bernal

Teini-ikäinen Bernal kohautti sosiaalisessa mediassa vuonna 2016 julkaisemalla kuvan, jossa oli pukeutunut koulun ”julkkispäivää” varten Rihannaksi. Asu oli ilmeisen onnistunut, sillä Style Caster kirjoittaa useiden Twitter-käyttäjät ensiksi luulleen nuoren naisen olevan poptähti itse.

Lue myös: Bohemian Rhapsody -tähdelle löytyi yllättävä kaksoisolento - kuvat hauskuttavat Twitterissä

Lue myös: Suosittu sometähti sekoitetaan usein kaksoisolentoonsa Ryan Goslingiin: "Otan häneltä oppia"

Lue myös: Jennifer Garnerin tytär on täysin äitinsä kaksoisolento - vertaa itse

Lähde: Style Caster

Kilpailut

Uusimmat