Kuva: AOP

Khloé Kardashianin itsetunto romuttui - suunnittelee massiivisia kauneusleikkauksia

13.03.2019 17:45 - Katariina Auvinen

Nainen erosi miehestään Tristan Thompsonista, tämän petettyään naista toiseen otteeseen.

Kun seurapiirikaunotar Khloé Kardashian, 34, erosi ensimmäisestä aviomiehestään Lamar Odomista, nainen halusi uudistaa elämänsä ja itsensä. Hän laihdutti tuolloin kymmeniä kiloja ja nimesi operaation "kostovartaloksi". Nyt nainen suunnittelee itsensä uudistamista, kun hän erosi muutama viikko sitten pettäjämiehestään Tristan Thompsonista. 

Tietojen mukaan tällä kertaa kyseessä olisi kuitenkin massiivinen muutos, jonka toteuttamiseen tarvittaisiin plastiikkakirurgin apua. Mirror-julkaisu uutisoi, että Kardashian suunnittelee teettävänsä itselleen rasvaimun, laitattavansa rintansa uuteen uskoon sekä täytättävän poskipäänsä. 

Nainen suunnittelee tietojen mukaan muun muassa rasvaimun teettämistä. (kuva: AOP)

Thompson jäi kiinni pettämisestä eräissä juhlissa, jossa hän muhinoi hieman yli parikymppisen Jordyn Woodsin kanssa. Lähteiden mukaan Kardashian on ihmetellyt, että mitä häneltä puuttuu, mitä Woodsilla oikein on. Sen takia nainen haluaa varmistaa olevansa haluttava ja nuorekas. 

Tietojen mukaan hänen perheensä on vakuuttanut naiselle, ettei tämään tarvitsisi muuttua mitenkään, mutta pettämisskandaali sai Kardashianin tuntemaan itsensä erittäin epävarmaksi ulkonäöstään. 

Lue myös: Suomalainen yksityiskohta näkyi Khloé Kardashianin tuoreissa kuvissa, katso

Lue myös: Khloé Kardashianin asu aiheutti somemylläkän - verrataan hedelmien suojaverkkoon

Lähde: Mirror 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat