Kuva: AOP

Peter Franzénin stunttimies ylistää näyttelijää - "Hikistä, mutta hauskaa menoa"

16.03.2019 13:45 - Milena Raappana

Adam Bethan on Peter Franzénin stunttimies Viikingit-sarjassa.

Viikingit-sarjan fanit eivät malta odottaa kuudetta tuotantokautta saapuvaksi. Meno sarjassa on yltynyt koko ajan verisemmäksi ja vauhdikkaammaksi, joten lahjakkaista näyttelijöistä huolimatta stunttimiehille on tarvetta.

Peter Franzénin, 47, ja Jonathan Rhys Meyersin, 41, stunttimies Adam Behan kertoo Metron haastattelussa työnsä yksityiskohdista ja työskentelystä Franzénin kanssa.

- Tietysti jokaiseen stunttiin liittyy omat vaaransa – korkeita pudotuksia, palovammoja, hevosten kanssa työskentelyä ja yksityiskohtaisia taistelukoreografioita, Behan selittää.

Hän ylisti Franzénin työskentelyä ja kehui näyttelijää herrasmieheksi, jolla oli aina oikea asenne töihin tullessa.

- Peter teki töitä paljon taisteluharjoituksissa ja oli erittäin vastaanottavainen ohjeille. Hän koko ajan pyrki ylittämään edellisen suorituksensa. Hän on todella hyvässä kunnossa, joten harjoitukset hänen kanssaan olivat todella hauskoja ja hikisiä. Huuto ja nauru täyttivät harjoitusten välit ja välillä meidän piti pyytää Peteriä ottamaan hieman rauhallisemmin, Behan kertoo.

Hän täydentää, että kun Franzénin käteen antaa miekan, ei hän enää ole oma itsensä vaan vastassa on Viikinkien hahmo Harald.

Lue myös: Peter Franzénille rooli kansainvälisestä elokuvasta - mukana näyttelijälegenda

Lue myös: Vahinko Viikingit-sarjan kuvauksissa: Peter Franzén putosi haarniskassa syvään veteen

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat