Kuva: Mikko Räsänen

Putous-tähti Jenni Kokander paljastaa erikoisimman paikan, missä hänet on tunnistettu

16.03.2019 09:45 - Lauri Kujanpää

Kokander myös sanoo, että hänen tyttärensä on kova Putous-fani.

Putouksen uusi tuotantokausi starttaa tänään 16. maaliskuuta kello 19.30 MTV3-kanavalla, ja usealla tuotantokaudella mukana ollut Jenni Kokander, 39, tekee paluun ohjelmaan.

Kokander kertoi Iskelmän Iltapäivän juontajalle Satu Kotoselle, miksi päätti lähteä jälleen mukaan pienen tauon jälkeen.

- Hommassa oli enemmän hyviä kuin huonoja puolia, joten päätin liittyä mukaan. Ensin mietin, että ehkäpä tämä on jo minun osaltani hieman menneen talven lumia, mutta sain pohtia asiaa rauhassa, ja lopulta tajusin, että miksipäs ei.

Kokanderin tytär on kova Putous-fani.

- Kyllä minun 11-vuotias tyttöni on Putous-fani. Hän kommentoi tulevaa hahmoani, että "Onhan se keskivertoa hauskempi", Kokander nauraa.

Putous on iso formaatti ja ihmiset tunnistavat näyttelijöitä kadullakin. Kokander kertoo Kotoselle, mikä on oudoin paikka, jossa hänet on tunnistettu.

- On se välillä aika aseista riisuvaa, kun uimahallissa joku tulee kommentoimaan, että "Ihanaa nähdä sinut täällä livenä". Mutta pakko sanoa, että on mukavaa, kun ihmiset tulevat juttelemaan. Putous on semmoinen koko kansan ohjelma, joten me ollaan ehkä "tutumpia" ihmisiä kuin monet muut julkkikset, ja meitä on varmaankin helpompi lähestyä.

Kokander sanoo myös haastattelussa, että näyttelijäntyö on tuonut mukanaan varsinkin paljon uusia ystäviä.

- Tässä näyttelijäntyössä on mahtavaa ylipäätään se, että tulee paljon uusia ystäviä. Se on varmaankin se tärkein asia, mitä on jäänyt käteen. Ammatillisesti tietysti live-ohjelman tekeminen on aina hieman erilaisempaa, joten siinäkin oppii valtavasti uutta.

Kuuntele Radio Novan suoraa Putous-Studiota tv-ohjelman kulisseista joka lauantai kello 18-19.30. Juontaja Janne Virtasen ensimmäisessä lähetyksessä vieraana ovat muun muassa Kummeleista tuttu Olli Keskinen sekä Miss Suomi Alina Voronkova.

Kuuntele Iskelmän Iltapäivää joka arkipäivä kello 14-18. Voice.fi, Iskelmä ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Jenni Kokanderin ulkonäköä haukutaan päin naamaa - paljastaa Annassa ilkeimmän kommentin

Lue myös: Jenni Kokander, 37, paljastaa erikoiset harrastuksensa: "Olen varhaismummeli"

Lue myös: Jenni Kokander paljastaa koomikon suurimman haasteen MTV:lle: "Tappaa kaiken hauskuuden"

Kilpailut

Uusimmat