Kuva: Mikko Räsänen

Jenni Kokanderin ulkonäköä haukutaan päin naamaa - paljastaa Annassa ilkeimmän kommentin

14.02.2019 13:45 - Senni Loikala

Putous-sarjan kolmella kaudella esiintynyt Jenni Kokander kertoo Annassa ulkonäköönsä kohdistuvasta kommentoinnista.

Suuri yleisö tutustui näyttelijä Jenni Kokanderiin, 39, huippusuositun Putous-sketsisarjan kautta. Kokander on ollut mukana sarjan kolmella kaudella.

Suuren näkyvyyden myötä Kokander joutui kohtaamaan myös ajattelemattomia kommentteja, mistä hän kertoo Anna-lehden haastattelussa. Yksi loukkaavista lausahduksista oli: ”Mahtavaa, että olet televisiossa, kun siellä yleensä on vain kauniita ihmisiä.”

- Sekin lohkaisu oli varmasti tarkoitettu kohteliaisuudeksi, mutta ei se minulle ollut sitä, Jenni Kokander toteaa.

Näyttelijä kertoo painonsa laskevan ja nousevan herkästi. Kokander on myös kokeillut erilaisia kaalikeittodieettejä ja erikoisruokavalioita.

- Minulla on hyvä aineenvaihdunta, mutta se toimii valitettavasti molempiin suuntiin. Laihdun helposti, mutta toisaalta lihon vain suklaapatukkaa katsomalla. Olen tällainen pyylevä rouva, joten monet saattavat ajatella, että olen kova herkuttelemaan. Toki olen sitäkin, mutta pääasiassa olen hyvillä raaka-aineilla lihotettu.

Alle vuosi sitten Jenni Kokanderin paino laski selvästi, kun hän teki pieniä muutoksia ruokavalioonsa. Näyttelijä luopui esimerkiksi iltaherkuttelusta. Nykyään keittiössä on myös henkilövaaka, jotta painoa tulee tarkkailtua ja korjausliikkeiden tekeminen ajoissa on helppoa.

- Jouluna tuli kaksi kiloa, mutta sain sen viikossa pois lunta kolaamalla ja kasviksia syömällä. En ole vieläkään ihannepainoinen. Jaksan kuitenkin tehdä kaikkea ja minulla on hyvä olo, joten uskon olevani sopivan kokoinen.

Lue myös: Jenni Kokander, 37, paljastaa erikoiset harrastuksensa: "Olen varhaismummeli"

Lähde: Anna

Kilpailut

Uusimmat